שאלה

ItsikH

Member

אתה מתיחס לכל הענין כאילו מדובר בדת....

האם מישהו רזה שהולך על הלוק הטבעי לחלוטין... גם נחשב לדב ? אני מניח שלא - הוא יחשב למוזנח שלא מתגלח ודיי מסריח כי הוא בעד גבריות מוגזמת, כלומר מגוחכת, ואצלי זה מתקשר עם ריחות...
דב קודם כל צריך להיות שמן ! (למה הוא שמן, זה ענין אחר, ואני בהחלט מבין אותו על שהוא מסרב ללכת עפ"י צו האופנה האנורקטי של ה-30 שנים האחרונות).

ItsikH

Member
טבעי אין פירושו מסריח אלא רק שהדב לא ילך למכוני כושר, מריטת שיער ושיזוף - בהכללה, ייראה כמות שהוא ולא לפי צו האופנה. אם במקרה הוא רזה אז הוא לא ישמין רק בכדי להיות דב! ואני מכיר דובים רזים.

Alaunus

New member
דב רזה נקרא לוטרה (otter)

וזה לא דת זה פילוסופיה מאוד, וכמו שאמרתי יש הרבה זרמים ודעות וסוגים. דב לא צריך להיות שמן או מסריח בשביל להיות דב, הוא רק צריך לרצות להיות חלק מהקהילה, וברוב בעולם יקבלו בזרועות פתוחות גם אם הוא חלק ורזה, למרות שהוא יתפס כchaser יותר אבל כחלק מהקבוצה.

ולהנאתך:

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100819124133AA52EbD
http://en.wikipedia.org/wiki/Bear_(gay_culture)#Terminology

חפשתי בגוגל otter ומצאתי, ולא הבנתי מה ההבדל

בין הומו רגיל לבין הומו שמעדיף לא למרוט שיערות. האמת, שאין הבדל ולא משנה מה שתגיד. כלומר, כדי להיות טוב אתה צריך "פנקס אדום" זה בערך כמו תסמונת הזין הקטן ופיתוח גוף.
הפילוסופיה שלי אומרת שהומו הוא הומו, אבל איך שהוא נראה לא מצדיקה פתיחת ז'אנר חדש !

Alaunus

New member
הומו זה הומו זה הומו

אני מסכים שכולם הומואים, אבל בני אדם זאת חיית עדר, והרוב הגדול מרגיש צורך להיות חלק ממשהו גדול יותר, אבל לא גדול מידי שהסדר גודל לא יכול להתפס בקלות ע"י הבן אדם, לכן יש מדינות ובתוך המדינות יש זרמי תרבות שונים, ויש תת זרמים ותת זרמים. אישית אני אוהב את התמונה הגדולה, זאת דרך מחשבה מבדרת: אני בן אדם? אז מה אני רק יצור חי, גם נמלה היא בדיוק כמוני, שנינו נושמים אז צריך חלוקה? יש שצריכים ויש שלא (דוגמא קיצונית קצת רק להעביר את הנקודה.)

בכל קבוצת אנשים גדולה יש חלוקה לקבוצות, זה טבעי וזה בסדר ולא צריך להסחף עם זה ולשכוח שבסוף היום אף אחד לא יותר טוב מהשני. כל רעיון שמשיהו יותר טוב מהשני זה דעה ולא עובדה, נתון לשינוי ופירוש שונה.

דרך אגב זאת ההודעה האחרונה שאני כותב.. שועממתי. תודה על הדיון הקצר ויהיה יום מוצלח.

Alaunus

New member
איפה אמרתי שאני מיואש?

הדבר היחיד שאני לא מרוצה ממנו הוא הגישה של הרבה אנשים והשיפוט של השונה והאחר, אני מקבל את כל מה ששונה, זה מעניין וכיף לחקור דברים חדשים, זאת הסיבה שאני יודע הרבה על דובים, אישית אני לא דב, אבל הייתי במקומות שלהם, וברובם הם אנשים נפלאים. אני מאמין שלפני שאנשים מדברים הם צריכים לדעת עובדות ולא רק לזרוק את הדעה שלהם (ראה רפובליקנים אמריקנים לדוגמא).

אישית החיים שלי ממש ממש טובים, אני בזוגיות מעולה, עוד שבוע נחגוג 4 שנים, חיי בעיר עם האיכות חיים הכי טובה בעולם (לפי סקרים ומחקרים רבים) מלבורן. יש כסף ויש חברים, כמובן שיש בעיות, אבל דברים קטנים שעוברים. אז לא, לא מיואש בכלל.

נ ע ל

New member

רק רציתי להגיד שאהבתי את מה שרשמת, וכולי קנאה על מלבורן. :)

כנראה שגם במלבורן הייאוש נעשה יותר נח

בייאוש אני מתכוון שאדם מתכנס להגדרות של קבוצה, מתמלא כח ושייכות, שהוא שוכח שהוא בס"ה בן אדם עם הרבה יותר ממה שיש למכנה המשותף של קבוצה לתת לו. כשמנהלים שיחה בענינים כאלה ומתגלה המגוחך, פטריוט קבוצה זועק חמס ובורח מעצמו ומדבר משם כל הקבוצה ומתפלפל ברזולוציה...כמה שזה מגוחך בענק שאפילו הגרמנים המשכילים פעם לא ראו את זה !
(כן כן לפי גודווין הפסדתי
אבל אם תחשוב תגלה משהו שיתגלה לך פעם לפני התרסקות (לא עלינו))

יומבו

New member
זה מאוד מגוון ומשתנה מאדם לאדם

יש מי שבשבילו רק מישהו בגודל הר זה דב ויש כאלה שפשוט אוהבים גברים רחבים ושעירים.

אני בדרך כלל מעדיף רזים שחומים וחלקים(תמיד אני משתעשע עם עצמי על איזה משלושת התכונות הייתי יכול לוותר
) אבל קרה לי גם שמצאו חן בעיני דובים ו/או שעירים ו/או בהירים.

אני עצמי די שעיר אבל לא ממש דוב אלא יותר דובון(אני רק 90 ומשהו קילו)
וכשאני נכנס לפעמים לצ'אטים של MANROULLETTE זה משעשע אותי לראות שיש לפעמים שם בחורים שנראים עם גוף של אל יווני והם נמשכים דווקא לגוף שלי(וזה ממש כיף כשזה קורה כי אז יש לשנינו חוויה חרמנית במיוחד
).

למעלה