שאלה

Uri04

New member
צודק!! טעות שלי... מיכאלאנג'לו

שגם הוא היה צב נינג'ה ואמן כנראה גיי....

Danny Gilad

New member
שאלה

למה חושבים ששיא היופי זה חטוב חלק קוביות ולא ענק בריוני שעיר ומזוקן [דובים זאבים אוטר]
|ברק
|

M KO

New member
תשובתי

כשאתה אומר "חושבים" למי אתה מתכוון בדיוק?
אני לא מתחבר בכלל לחבר'ה החטובים והחלקים.

ישנה הנחה רווחת בציבור שהומואים שמים בקדמת סדר העדיפות את המראה החיצוני, אני לא אטען אם זה נכון או לא... אבל אני כן יכול לנחש שבעקבות זאת נוהגים לומר שהומואים דואגים לשרירים בולטים וגוף חלק.
אם תשאל אותי, אני לא מוצא קשר ישיר בין שני הדברים.

הכל עניין של טעם וזה בהחלט אינדיבידואלי, מה שטוב לאחד זה לא טוב לאחר.

שטיפת מוח של אתרי פורנו

ותרבות המועדונים של ההומואים , תסביך אדוניס [חלק, רזה וחטוב = נעורים, משיכה, ]
אני מעדיף להתחכך בירכיים חלקות ולא שעירות וגם לרדת לזין נטול שערות בביצים או תחת מלא שערות. אבל אתה יכול להיות נמוך, שמן, כחול או ירוק.

Uri04

New member
הכמיהה של הומואים לפנטזיה האולטימטיבית

לזיין בתול בן 18 שנראה כמו בן אלים. ליאונרדו דה וינצ'י היה גם כזה, והנציח את הפנטזיה שלו בדמות הפסל 'דוד" המפורסם. היו עוד רבים אחרים אחריו ולפניו שהמשיכו להנציח את הפנטזיה מהסוג הזה. מאז הפנטזיה ששמה במרכז את פולחן הגוף המסותת והנעורים המתפרצים היא מעין מעגל שלא מפסיק להזין את עצמו. כיום, בעידן הפוטושופ, חדרי הכושר והורדת שיערות בלייזר, מדברים על טכנולוגיות חדשות שממשיכות לצוץ בכל מקום רק על מנת לקיים אותה. גורמים כלכליים, אגב, עושים מזה הרבה מאוד כסף, כי הם ממשיכים לגרום לכל מי שלא דומה למושא הפנטזיה (שזה הרוב המוחץ, תכל'ס) להאמין שהוא אמור להרגיש רע עם עצמו אם הוא לא נראה כמו עוז זהבי או מייקל לואיס; והאירוניה היא שגם אותם דוגמנים מזדקנים, משתנים ואז עפים לכל הרוחות כי תמיד יש נערים חדשים שנושאים אליהם עיניים.

בדיוק אותה פנטזיה, אגב, אופיינת לסטרייטים, רק שהם מדמיינים את האישה הנצחית כנערה בתולית בעלת מבנה גוף 90:60:90 ושיער בלונדיני גולש שדומה לבר רפאלי או לפמלה אנדרסון לפני 20 שנה.

זו היתה סקירה קצרה על דימוי הגוף בחברה המערבית בכלל ובקהילה הגאה בפרט, תודה רבה, אני הייתי יוסי.

מעניין מה שכתבת,המורה יוסי.עכשיו תורי

הדימוי הזה של היופי התקיים עוד מימים ימימה. המונח "נפש בריאה בגוף בריא" השתרש גם בימי יוון העתיקה ואף לפני כן.
לקחתי כמה קורסים בתולדות האמנות כשלמדתי לתואר והציגו שם פסלים משנת אלוהים יודע איזו. ומה הוצג שם? גבר שרירי, חטוב עם גוף בנוי לתפארת. הדימוי האולטימטיבי לא השתנה מאז. הוא נשאר אותו דבר ורק אלה המייצגים אותו התחלפו: למשל אם ניקח את ישראל הקטנטונת והגברים שבה: בנייטיז היה לנו את ליאור מילר ודודי בלסר, דרך יהודה לוי, עופר שכטר ומייקל לואיס ועכשיו עוז זהבי. כולם היו או הינם בהירים, חטובים עם קוביות בבטן. וראו את זה בכל קמפיין פרסומי מקסטרו ועד פוקס. הדוגמן מתחלף והדימוי גוף נשאר לעד. אצל נשים לעומת זאת, דימוי הגוף עבר מספר גילגולים: פעם שיא היופי לציור היתה האישה המלאה, עם שדיים גדולים וירכיים עבות. בדרך עבר גם המראה הנערי רזון קייטי מוסי נטול שדיים ודימוי הברבי הבלתי אפשרי. גם היום יש פצצות על מלאות שמתקיימות לצד הרזות: למשל כריסטינה הנדריקס ממד מן. סקסית ברמות קשות.

ולשאלה ששאל דני גלעד: מי זה לעזאזל הם שחושבים? עברת אחד אחד בקהילה התל אביבית ושאלת לדעתו? נכון שלא?
אם אתה מדבר על הדימוי, נכון שיש אבטיפוס להומו האולטימטיבי. אבל זה לא אומר שכולם רוצים בדיוק אחד כזה...
הרוב כמו שכתבתו לא נראה ככה. ואם זה מפריע לך יש דרכים להגיע לגוף חטוב וגם קוביות בבטן. אין בזה רע לרצות להיות חטוב. אבל לא בשביל הרדיפה אחר הדימוי אלא בשביל הבריאות קודם כל ומתוך רצון אמיתי.
לדעתי יש אנשים שלוקחים את זה צעד אחד רחוק מידי לטעמי עם ניתוחים פלסטיים מיותרים, פיסול קוביות בניתוח. ממליץ לכולם לקרוא על הבחור הישראלי בתמונה שצירפתי, ששיפץ את עצמו למוות בשלל ניתוחים. אני אישית מסתפק בדיאטה ובשינוי השיער אם הייתי במקומו - הפנים שלו ניראות רע לטעמי. פנים מפלסטיק.

חייב לשים תמונה של כריסטינה הנדריקס ממד מן

תראו איזה סקסית

איזו גוף יא אלוהים
.
גיזרת שעון חול מושלמת (תראו לי גבר אחד שיעדיף את קייס מוס עם פני הנמייה על כריסטינה!)
אני רוצה בן בכור מהאישה הזו!

ItsikH

Member
ראשית בקוביות, למרבה הצער, יש מרכיב מולד והוכחה בתמונה - אני לפני 23 שנים ב-58 ק"ג, מתאמן בקביעות ועדיין אין קוביות. יש לעומת זאת גברים מלאים במקצת שעדיין מראים קוביות.

אני לא הייתי מנתח את עצמי בכדי להראות יפה, גם סיכון בריאותי מיותר וגם עלות גבוהה וגם אי נוחות רבה, רק בשביל להראות טוב יותר. אבל אולי מפני שאני יודע שאני יכול לשפר את המראה שלי באמצעות עבודה אם רק ארצה מספיק - אז אם אני לא רוצה מספיק... אז לא.

יש גם אידאל גוף שרירי ויש גם אידאל גוף מלא - הטווח הוא הרבה יותר גדול מהשטנץ. עדיין יש לו גבולות ברורים, גברים שמנים נכנסים רק לקטגוריית הדובים כלומר זו נישה מאוד מסוימת.

תראה את פרז הילטון

זה שעשה מלא $$$ מלהשפיל סלבריטאים ולהוציא מפורסמים מהארון באופן שיטתי.

הבחור היה שמן, קרע ת'תחת בחדר כושר ותראה ת'קוביות.
השאלה היא (עליה אין לי תשובה כי אני לא בקיא מספיק התחום) - האם כל אחד יכול להתגבר על המרכיב המולד במידה והוא
רוצה להגיע לקוביות? גם אני בגישה של אם רוצים מספיק אפשר להשיג ואם לא רוצים מספיק אז לא.

אגב, למה היום אתה מעדיף דווקא שיער ארוך? ממש ממש ממש יפה לך שיער קצר!
אישית, שיער קצר/ או גלח או מדורג תמיד יראה טוב יותר. לדעתי זה הרבה יותר מחמיא. לכל גבר.

ItsikH

Member
ראשית לשאלה השניה - כי אני יכול
יש משהו מענג בידיעה שאני יכול לגדל שיער אורך ושופע בצבע טבעי בגיל 50. מצד שני זה ענין לקריז, כבר קרה לא פעם שהורדתי אותו לגמרי ברגע, זה קורה כשהטרחה של הטיפול בו ואי הנוחות הנלווית עולים לי על העצבים. גלח לא עומד על הפרק בכל מקרה, אם כבר אז קוצים או אפילו יותר מזה. עוד תמונה מאז כאן

ולשאלה הראשונה: על מנת להפיל את רוחך, רק תחשוב על כל אותם נערים ואף בחורים שלא עשו תרגיל בטן מעולם ואולי אף בכלל ספורט ויש להם קוביות. עכשיו לצד המעודד, לדעתי כן, אבל זה דורש מאמץ גדול, לא רק תרגילי בטן אלא גם פעילות אירובית רבה והעיקר - תזונה (דלת שומן, מוגבלת בפחמימות). כמה מאמץ - זה בדיוק הענין המולד, לא ניתן לדעת מראש. בנוסף, אני נוטה לפקפק בסלבריטאים שעושים מהפך כזה, אם יעזרו במנתח לא יספרו לנו (וד"א יש מצב גם לשימוש ב"משפרי אפיה" לחיטוב, לא מומלץ בכלל).

אז כשיבוא לך הקריז תסתפר בדיוק כמו בתמונה

אחלה תספורת באמת. ME LIKE . ואם מעולם לא היית צריך לצבוע תשיער זה אומר שיש לך אחלה גנים...

טוב, מספיק עם בירבורי עיצוב השיער
. זה לא פורום יופי וטיפוח אישי פה

ItsikH

Member
ובכל זאת עוד 2 הערות
אעדכן את הספר, מאושיות הקהילה, במחמאה - בכל זאת אנחנו מכירים מאז הצבא (זה היה לפני 10 שנים בערך
)
את הצבע שנאתי בתקופה ההיא, אפרורי וחסר ברק - רק היום אני מבין את הברכה, השערות הלבנות (יש, ועוד איך) נבלעות לגמרי. זה הסוד...

ItsikH

Member
ובענין המודל הנשי השדוף יש לי חשד שהוא נערץ ע"י הומואים לטנטיים.

Danny Gilad

New member
תשובה לכולם

היופי תמיד יהיה בעיני המסתכל ולכן גם אין הגדרה מדוייקת/ אובייקטיבית; תמיד היו טרנדים שנקבעו ע''י דעת הרוב; בעידן המודרני ובפרט הגלובאלי יש לרוב [כאילו המיינסטרים] יותר כוחות ואפשרויות לכפות את דעתו על הכלל ולהדיר/להזיז הצידה את המתנגדים לכך ולא רק בנושא של המראה האידאלי; העובדה שבקרב גייז בעיקר, טיפוסי ה BEAR OTTER WOLF ו ''שאר חיות'' מתלוננים גם על ניכור בהקשר החברתי לפעמים! אחרת למה יקימו מסגרות נפרדות?

ItsikH

Member
יש הרבה יותר מפנטזיה שטחית אחת אפילו כשנשארים בפנטזיה בלבד - יש שרירי ויש רזה, יש שעיר ויש חלק, יש כהה ויש בהיר - אני יכול להעיד שיש לי מגוון די רחב של פנטזיות כאלו, אבל בנוסף, יש פער בין הפנטזיה לבין המציאות, יש טיפוסים שאני אולי נהנה לפנטז עליהם אבל במציאות לא בהכרח אהנה איתם ולהיפך - יש כאלו שרחוקים מהפנטזיות שלי ויפתיעו במציאות.

makel1

New member
מי זה ״חושבים״ ?

כל אחד והטעם שלו, לא נכון להכליל.

היתרון של דובים שהם לא מועבדים למראה שלהם

(בהתחלה הם נאבקים כמוך, אבל אח"כ הם שמים זין)
ולכן הם משיגים יותר בחיים
תאהב את עצמך - יהיה לך טוב

Alaunus

New member
אני לא חושב שאתה יודע מה זה דב..

אתה מפרסם רק תמונות של שמנים (chubs), שיש שיגידו שהם חלק מהקהילה הדובית, אבל קטן יחסית ושמקבל זהות משלו ככל שהזמן חולף.

לך לחיפוש תמונות של גוגל וחפש "gay bear" ותראה מה אתה מקבל..

דב זה לא רק איך שאתה נראה, זה קהילה אלטרנטיבית של גברים הומואים שלא ממש אכפת להם מה החברה אומרת שגבר צריך להיות בימינו (חטוב, דק וחלק), הדעה הרווחת בקהילה הדובית היא שגבר צריך להיות טבעי, בלי לשנות את המראה שלו יותר מידי (כמובן שכמו בכל חברה גם שם יש זרמים ודעות שונות), לכן בדרך כלל דובים הם שעירים, עם זקן הרבה פעמיים ומדגישים גבריות מוגזמת.

Chubs זה תאור כמעט נקי של מראה חיצוני, חייבת להיות בטן כלשהי, אבל טעם משתנה לפי הchaser, זאת העדפה של מראה שלא כולל רק הומואים, יש סטרייטים שאוהבים נשים גדולות ולהפך.

למעלה