שאלה
מה הדמות הפריקית ביותר שאי פעם שיחקתם? שלי זה שילוב בין אטין (ענק בעל שני ראשים) ללפרקון (גמד חייכני ומוזר). (אני משחק בשיטה מוזרה שאני והחברים שלי המצאנו שהיא מן שילוב מוזר בין פרי פורם, RD&D, וD&D מהדורה ראשונה ושנייה. אז אין ממש דף דמות) וסיפורו הוא: אמו של גרוק (היצור) איבדה את בעלה במלחמה עם הגנומים אז מרוב צער היא ברחה ליער ואנסה (
) את הלפרקון הראשון שהיא ראתה (אל תשאלו איך כי אני לא הולך לפרט (
) וכך יצא גרוק האטיקון. אימו גידלה אותו עד שמצאה בעל חדש ואז היא נתנה אותו ללפרקון (שהיה בטראומה קשה מהאונס) אבל גרוק הרג אותו באחד מהתקפיי הטימטום שלו (הסבר על התקפי הטימטום בהמשך). מראה: נראה כמ אטין נמוך (יחסית לאטין) עם ראש אחד של אטין וראש אחד של לפרקון. התנהגות: כל בוקר יש לגרוק שעה שבה הראש הטיפש שולט בגוף והראש החכם מעולף ובשאר היממה הראש הטיפש מעולף. פעם בשבוע יש מפגש בין שני הראשים. הראש הכחם שונא את הראש הטיפש והיה רוצה להיפטר ממנו אבל הראש הטיפש אוהב את הראש החכם. הראש הטיפש לא מרגיש כאב ומשום כך יכול לעשות מה שהוא רוצה (הוא מה שהחבורה אומרת לו לעשות) מקצוע: כראש החכם: כהן אפל. כראש הטיפש: לוחם זהו, מה אתם אומרים? תמשיכו את השירשור
?? שלכם בזיג זג ZIGA
מה הדמות הפריקית ביותר שאי פעם שיחקתם? שלי זה שילוב בין אטין (ענק בעל שני ראשים) ללפרקון (גמד חייכני ומוזר). (אני משחק בשיטה מוזרה שאני והחברים שלי המצאנו שהיא מן שילוב מוזר בין פרי פורם, RD&D, וD&D מהדורה ראשונה ושנייה. אז אין ממש דף דמות) וסיפורו הוא: אמו של גרוק (היצור) איבדה את בעלה במלחמה עם הגנומים אז מרוב צער היא ברחה ליער ואנסה (