שאלה

• פותח הנושא Ziga
  • פורסם בתאריך

Ziga

New member
שאלה

מה הדמות הפריקית ביותר שאי פעם שיחקתם? שלי זה שילוב בין אטין (ענק בעל שני ראשים) ללפרקון (גמד חייכני ומוזר). (אני משחק בשיטה מוזרה שאני והחברים שלי המצאנו שהיא מן שילוב מוזר בין פרי פורם, RD&D, וD&D מהדורה ראשונה ושנייה. אז אין ממש דף דמות) וסיפורו הוא: אמו של גרוק (היצור) איבדה את בעלה במלחמה עם הגנומים אז מרוב צער היא ברחה ליער ואנסה (
) את הלפרקון הראשון שהיא ראתה (אל תשאלו איך כי אני לא הולך לפרט (
) וכך יצא גרוק האטיקון. אימו גידלה אותו עד שמצאה בעל חדש ואז היא נתנה אותו ללפרקון (שהיה בטראומה קשה מהאונס) אבל גרוק הרג אותו באחד מהתקפיי הטימטום שלו (הסבר על התקפי הטימטום בהמשך). מראה: נראה כמ אטין נמוך (יחסית לאטין) עם ראש אחד של אטין וראש אחד של לפרקון. התנהגות: כל בוקר יש לגרוק שעה שבה הראש הטיפש שולט בגוף והראש החכם מעולף ובשאר היממה הראש הטיפש מעולף. פעם בשבוע יש מפגש בין שני הראשים. הראש הכחם שונא את הראש הטיפש והיה רוצה להיפטר ממנו אבל הראש הטיפש אוהב את הראש החכם. הראש הטיפש לא מרגיש כאב ומשום כך יכול לעשות מה שהוא רוצה (הוא מה שהחבורה אומרת לו לעשות) מקצוע: כראש החכם: כהן אפל. כראש הטיפש: לוחם זהו, מה אתם אומרים? תמשיכו את השירשור
?? שלכם בזיג זג ZIGA

רמץ

New member
אני מתבייש להגיד

שבינתיים שיחקתי רק דמויות מה-MainStream (אני משקיע יותר מדי בדמויות בשביל לעבצע ניסיונות אקזוטיים...) אבל ב- ADOM ניסיתי כל מיני דברים מגניבים, כמו פלאדין טרולי או עלף-אפל טלפאט. פעם גם שיחקתי קוסם עלף-אפור, ניסיתי להטיל זימון חבר ויצאה לי נסיכה עלפית אפלה כוהנת. זה היה די מגניב (היא חסרה תיאור מפורט, לצערי...
) אבל בכל קרב אפשרי היא הטילה ´זימון עכבישים´ ומרוב עכבישים, אי אפשר היה לזוז מטר! אבל זה לא קשור.

הדמות הפנטסיונרית ביותר שלי

מלשון פנטסיה/מד"ב היתה פליט. שליש זאבה, שליש יתושה, שליש אלפית. שחקתי אותה בפרי פורם בעולם שנקרא עולם הקוביה. עולם שבו שלטו חייזרים טהורים, וכדי לעבור בין פאות הקוביה היה צריך לעבור שער שהם בנו. מעין מחסום מכס. בפאות שמהן באתי אני כל היצורים היו מעורבים. המשימה שלנו כללה כניסה לפאה השליטה - של החייזרים, וזה ממש, אבל ממש לא היה פשוט. זאת היתה הרפתקאה חד פעמים, כך שההסטוריה שלה לא היתה מפותחת, אבל אני עדיין אוהבת אותה נורא. נפש עדינה בגוף מבולבל.

Ziga

New member
הקפצה../images/Emo105.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Sabre Runner

New member
הדמות הכי פריקית ששיחקתי?

אני חושב שזה היה Q-Ball במשחק של ה-Munchkin Wars. מה הקטע? Q-Ball הוא נצר לגזע ה-Q (ממסע בין כוכבים) אבל הוא Borderline Psychopath, משוגע עם קבלות, דפוק על כל הראש, יש לו תעלות עמוקות בשכל, איך שתרצו לקרוא לזה. הוא תמיד הופיע בצורה אופיינית ל-Q בזמן הכי לא מתאים ועשה הכל כדי להטריד ולעצבן את השחקנים האחרים, הדמויות שלהם, ה-Sidekicks שלהם ואת המציאות בכלל. היה נורא כיף לשחק אותו ואני חושב שהוא אחת הדמויות המשעשעות ביותר ששיחקתי אי פעם. רוצים שאני אכניס אותו למשחק בקרוב?
לא, אני לא חושב שאתם רוצים.

למעלה