שאלה

Galuush

New member
שאלה

רולינג בסוף אמרה מה דאדלי שמע/ראה/נזכר כשהסוהרסנים היו בווינג'ינג (או איך שכותבים את זה)?

כן

בגלל שלדאדלי לא היו זכרונות רעים, מה שהוא רעה היה כל הדברים הרעים שהוא אי פעם עשה. הדברים האלה גרמו לו להרגיש חרטה עמוקה לגבי עצמו וזה מסביר למה הוא מתנצל בפני הארי בשביעי.
באמת הארי שואל את דאדלי בשביעי עם הסוהרסנים השפיעו עליו, ואם אני לא טועה, דאדלי השיב שככל הנראה כן.

hollypop girl

New member
באמת? לא ידעתי... לא יכול להיות שלא

היו לו זכרונות רעים, גם מישהו שיש לו חיים "מושלמים" לא רואה אותם ככאלה.

HassiD

New member
מה? ברור שהיו לו זכרונות רעים!!

גדל לו זנב של חזיר, הארי "בילה" איתו ביום הולדתו ה-11, הארי איים עליו במהלך החופש הראשון, הוא הפסיד תוכניות טלוויזיה כי אבא שלו ברח לבקתה בשום-מקום והוא נאלץ להישאר רעב באותו הלילה, ולישון בחוסר נוחות, הוא "הפסיד" את חדר הצעצועים שלו להארי...

וזה רק מה שאנחנו יודעים, ככה שאני לא חושב שצריך ללכת רחוק...

hollypop girl

New member
בדיוק. מבחינתו אלה זכרונות

רעים.

וואו

מעורר מחשבה.

בכל מקרה.. בטח שהיו לו זכרונות רעים :O הרי ליומולדת 11 הוא קיבל רק 36 מתנות ולא 38 כמו ביומולדת שלפני זה. P:

ואז הוא היה עד לבריחה של נחש בריח

אבל בכל מקרה, זה באמת מעורר מחשבה. אפשר לשער שאפילו אם היו לו זיכרונות רעים, הצורך להתמודד עם הדברים הרעים שהוא עשה ולהרגיש חרטה הפחיד אותו יותר עמוק בתוך התת מודע שלו...

timetraveler900

New member
בדיוק מה שחשבתי

הדברים הרעים שהוא עשה וההתעמתות איתם הם יותר חזקים אצלו מאשר הדברים הרעים שהוא חווה כי הם כאין וכאפס לעומת מה שהוא עולל להארי ולכל ילד שהוא התעלל בו. בקיצור נפל לו האסימון..

אוווףףףף, שונא כשרולינג עושה את זה!

זה הורס הכל! יודעים מה, נמאס לי, אני פותח על זה דיון.

למעלה