שאלה.

עינב303

New member
שאלה.

הי. הכרתי גבר בפייסבוק. הוא מעיין "קזנובה"... החלטתי להיות שונה מכולם. ואני אכן הייתי שונה שם מכל הבנות. והתחילו לו הרגשות כלפי. תמיד שביקש את המספר שלי לא נתתי לו. ואתמול לאחר שראיתי שיש מה לדבר, נתתי את המספר. והוא פשוט לא התייחס להודעה ששלחתי לו בבוקר ולא מתקשר. למה??

lolypop6

New member
זה אותו אחד שכתבת על המשחקי חסימות שלכם

בפייסבוק? אם כן, תעזבי אותו.. זה הולך לקרות עוד הרבה פעמים.. את באמת רוצה לצאת עם מישהו שבשבילו בנות זה כלי משחק או שעשוע קל?

פייסבוק - המקום הכי גרוע לקשר

לא מכיר את כל הסיפור, אבל בכל פעם אני שומע את המילים 'פייסבוק' ו'התאכזבתי' באותה פסקה.
חבר'ה, ריבונו של עולם, עם כל הכבוד לעידן ה-IT - יותר משזה עובד, זה לא!
התחפושות, הגועל... לכו על המציאות. יותר קשה, צריך להתאמץ יותר - אבל הסבירות להצלחה רבה יותר,
משום שפנים מול פנים - קשה יותר לשקר...

lolypop6

New member
לגמרי.. עוד מעט יצטרכו לפתוח יעוץ לאהבה

וירטואלית ולא אהבה ורומנטיקה.. יותר מידי אנשים מבקשים עצות על קשרים שהם אפילו לא אמיתיים..וזה דיי עצוב המצב שהגענו אליו=\

וגם לזה יהיו מאמנים... חחח

כשאני חושב על זה - כבר יש כמה...
זה יתחיל ב'איך לבנות את הפרופיל באופן המושך ביותר',
ימשיך בסטטיסטיקה לגבי המלל מפתח-השיחה ביותר,
ויסתיים בקורס 'איך לעבור מהפייסבוק לפגישה'...
יש פה פוטנציאל עסקי, עכשיו אני צריך רק לשכוח שיש לי מצפון...

אולי, אבל בשלב מסוים

אנשים לא יחושו מסופקים מספיק, ואז ירצו לבדוק האם כל מה שהיה בפייסבוק תופס גם בעולם הפיזי.

Megie

New member
לא יודעת

עוד לא קיבלתי כוחות לקרוא מחשבות..אבל אמרת שהוא מחזיק מעצמו "קזנובה" והם יודעים מה לעשות כדי לגרום לך להרגיש "שונה" למה שתחשבי שהוא מתלהב?! עכשיו משחקי האגו מצידו-שלא תשכחי לרגע מי מנהל את העיניינים..
אני אישית- לא מבזבזת את הזמן שלי על גברים שמנסים להתעלות עלי, כי אני יודעת את הערך שלי ולא אותו גבר צריך להציב לי מחיר..אלא רק גבר שידע מה וכמה אני שווה.

מעבר לזה, זה פייסבוק..אולי הוא פשוט לא ראה את ההודעה/ היה עסוק מדי.. אם הוא מעוניין ולך יש רצון להכנס למקום הזה..תחכי שייצור קשר

למעלה