שאלה

אולי כוונתך ל"אניצי פשתן"?

אם כן, המשמעות היא סיבים של פשתן.

ראה ערך אניץ במילון ספיר המקוון.

AYELET1

New member
הא... לא ידעתי שקיים דבר כזה

( מילון מקוון של ספיר)
ישנם מילונים עברי-עברי נוספים ברשת?

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מלא ובחינם

יש ויקימילון (אבל הוא נכתב ע"י הגולשים, לטוב ולרע) ויש מילון רב-מילים אבל בתשלום. תוכלי לראות את היצע המילונים המוכר לנו בקטגוריה "מילונים מסוגים שונים" בקישורי הפורום (חוצץ כלים ומידע).

AYELET1

New member
תודה. והספיר? הוא מלא או גם בתשלום?

רכשתי מילון ספיר לאייפד ( והוא כנראה מלא)
אבל טוב לדעת גם על מקוונים.

sailor

New member
הפרוט של כל ערך לא מספק

אין כמעט נטיות של מלים איפה שהן נחוצות בס"ה הוא נראה לי עלוב ביותר בהשואה למלונים שאני משתמש ושבדקתי.

trilliane

Well-known member
מנהל
אז אנחנו מדברים על "מלא" בהקשרים שונים

כי כשכתבתי מלא לא התכוונתי לכך שיש פירוט נרחב על כל ערך וערך (למעשה אני חושבת שהעלו לרשת את הגרסה המרוכזת) אלא מבחינת הערכים הכלולים בו (בשונה מויקימילון, המילון העברי-עברי החינמי היחיד שהיה עד היום).

AYELET1

New member
מסכימה עם המלח. מצד שני כמו שכתבת - ב"מלא"

הכוונה היתה למספר הערכים הכלולים.
אשמח מאד למצוא מילון עברי-עברי דיגיטלי "מלא" במלוא מובן המילה, בתשלום שמיועד לסמרטפון/טאבלט ואינו נזקק לאינטרנט. אין כזה!

trilliane

Well-known member
מנהל
יש אבן שושן מלא (לא מרוכז) עם בבילון

לא יודעת אם זה מתאים לטלפונים חכמים, אבל טאבלט הוא מחשב של ממש (למיטב הבנתי) ולכן אני מניחה שיש אפשרות להתקין עליו בבילון עם אב"ש.

sailor

New member
טאבלט זה מחשב בלי הארדדיסק

ועם מעט זכרון שמספיק רק להתקנת תכנה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אז מה? זיכרון בימינו כבר לא מחייב כונן קשיח

וטאבלט הוא מחשב של ממש; "מעט זיכרון" זה עניין יחסי בלבד. מכיוון שכל החסן נייד (דיסק און קי) קטנטן בגודלו כבר עצום בנפחו ומכיל ג'יגות של זיכרון, גם בטאבלט יש די מקום; זו ממש לא בעיה להתקין בטאבלט גם תכנת בבילון עם אבן שושן. זו לא תכנה גדולה, עיקרה הוא מידע טקסטואלי, לא גרפיקה עשירה או פקודות מתוחכמות. אנשים מתקינים על טאבלטיהם תכנות גדולות יותר.

למעלה