שאלה

abstract1

New member
שאלה

מעסיק הכניס את שמי המלא כנותן שירות באתר שבנה. הדבר נעשה ללא הסכמתי - כלומר, בפרופיל שהכנסתי צוין רק השם הפרטי שלי מטעמי אנונימיות, אך הוא הוסיף על דעת עצמו גם את שם המשפחה.
את אותו כרטיס אישי באתר שלו, בו הופיע שמי המלא, כבר מחקתי לפני חודשיים בערך, אבל עד היום השם שלי קופץ באתר שלו כתוצאה ראשונה ושנייה בגוגל (למעשה שני דפים שונים מתוך האתר שלו).
הסיטואציה הזו חושפת מידע עליי, וגורמת לי לנזק.

השאלה שלי היא האם ומתי יימחק אותו דף שקופץ בגוגל? האם אפשר לפנות לגוגל בנושא? האם אותו מעסיק יכול לעשות משהו בנושא?
הוא אמר לי מצדו, שהדף כבר לא קיים. השאלה מה בכל זאת ניתן לעשות.

תודה!

כל מה שנישאר

זה לחכות שגוגל תסרוק ותגלה שהדף הוסר
השאלה אם הוא באמת הוסר?
כשאתה מקיש בתוצאות על דף האתר אתה מגיע אליו ?

יש את /www.google.com/webmasters/tools/spamreportform?hl=iw&pli=1" target="_blank" rel="nofollow">https://www.google.com/webmasters/tools/spamreportform?hl=iw&pli=1" target="_blank" rel="nofollow">הטופס הזה
צריך להיות מחובר לכלי מנהל האתרים לדעתי

abstract1

New member
תודה עמית

כשאני נכנס לדף דרך התוצאה בגוגל, הוא מגיע לדף רגיל של האתר, פשוט הפרופיל שלי או השם שלי לא מופיעים שם, אלא נתונים אחרים.
האם זה אומר בעצם שהדף לא הוסר ותמיד אופיע שם?
(הרי אין יותר שדה עם השם שלי באתר...)

מה דעתך?

abstract1

New member
שמתי לב

שכאשר אני בדף הרלוונטי שקופץ, אם אני בודק את קוד המקור שלו, השם המלא שלי מופיע בתוך קוד המקור.
האם המשמעות היא שבעל האתר לא מחק את שמי כמו שצריך מהאתר?
אולי זו הסיבה שהדפים עדיין קופצים בגוגל?
תודה!

yoni141

New member
תשובה לשאלתך

א. אם השם שלך ממשיך להופיע בקוד המקור - חייבים למחוק את הכל כולל הכל - גם מהמקור, גם מה keywords באותו עמוד, גם מפקודות ה alt בקיצור הכל !

ב. רצוי בכלל למחוק את העמוד מהאתר או לשנות את השם של העמוד (כלומר לקרוא לעמוד בשם אחר מבחינת התכנות) זה יכול מאד לעזור .

ג. יש גם פתרונות מקצועיים לבעיה. אם זה מעניין אותך צור קשר במסרים.

abstract1

New member
המון תודה

ואולי אפנה אליך בהמשך, אם הבעיה לא תיפתר...

למעלה