שאלה!

shiri5

New member
שאלה!

משהו פה רוכב באחת החוות שבאיזור הגליל???

yael filan

New member
אמממממם

חוות בצפון, אינגליש או ווסטרן? אני מכירה מלא רק באזור שלי (אזור כרמיאל) יש שלוש משמ טובות, יש את שלי (שלא עושה טיולים או משהו כזה, ואין לא נראה לי שיש לנו מקום לרוכבים חדשים) שזה בכמון. יש את זאת בציפורי - אינגליש - נחשבת לממש טובה. יש את החווה בשכניה - ווסטרן - גם חווה ממש טובה עם סוסים ממש חמודים. עשכיו, חוץ מזה יש גם ביסעור (גם אחלה חווה, למרות שאני לא בטווחה בקשר ליחס אל הסוסים) יש בגמלא חווה מדהימה - מרכז טיפולי, סוסים מדהימים, מדריכים מדהימים, הכל מדהימים, החווה שלי עובדת בקשר איתם (המדריכה שלי והבעלים שם הם גיסות) יש את החווה באלונים, היא גם חווה די טובה. אם זה לא מספיק לך, תנו לי יומיים למצוא לכם עוד

shiri5

New member
חוות אלונים היא דיי טובה??

היא אחת החוות הטובות בארץ לווסטרן!!! וגם החווה ברמת יוחנן את ורד הגליל אני לא מכירה כל כך טוב אבל היא פחות טובה מהם...

shiri5

New member
אני מדברת על חוות ווסטרן

לא אינגליש אני מכירה חוות אינגליש בגליל

matan4

New member
ורד הגליל טובים

מלמדים ווסטרון ונוסעים לתחרויות חבר שלי גר שם

shiri5

New member
אני מכירה משהו שעובד בורד הגליל

ותאמיני לי החווה לא כזאת טובה....

shiri5

New member
סליחה!!!! התכוונתי תאמין

לא תאמיני זה היה בטעות ואני מבקשת סליחה!!

yael filan

New member
אממממם

בחיים לא הייתי באלונים, אבל שמעת יעליה ממישהו שהיה שם פעם וזה מה שהוא אמר, יש לי בסיס להשערה שהיא הרבה יותר מסתם טובה. חוות ווסטרן בגליל? נסה בגליל המערבי, בשכניה, אחלה חווה

storm15

New member
אתן טועות.!!!!

ורד הגליל היא חווה מצויינת הייתי שם והם מתייחסים לסוסים כמו שצריך יש שם מדריכים מצויינים ובכלל הכל שם טוב. ולדעתי היא חווה מצויינת ואני לא מבינה את הקטע של סקילת חוות פעם זה היה מרכבות לטרון עכשיו זה? מצטערת על הכעס זה פשוט נושא קרוב ליבי.
קארין

למעלה