שאלה

נוניבו

New member
שאלה

אבל קודם כל בבקשה, בלי ספויילרים!!!
בכל דיון שראיתי מדברים על החתונה האדומה וקשה לפספס את העובדה שכנראה מדובר בחתיכת אירוע מכונן
ומכיוון שקראתי רק את משחקי הכס וראיתי גם עד סוף עונה 2 אז אין לי מושג מה זה (אני גם לא רוצה לדעת)
רק דבר אחד
איפה זה מופיע? באיזה ספר? בהתחלה? אמצע? סוף?
רק לדעת כמה עוד נשאר לי לחכות עד שאני אוכל סוף סוף להבין על מה הרעש...
 

ניר4819

New member
אני מניח שבעונה ה-3 זה יופיע

בפרק האחרון, כאירוע שיסיים את העונה. זה באמת חתיכת אירוע רציני. אם ייצא לך לקרוא את הספר לפני העונה, את רק תרוויחי. אני בטוח שלא משנה כמה טוב זה ייעשה בסדרה, זה לא יהיה קרוב לספר.
 

נוניבו

New member
אני בונה על לקרוא

עוד חודש+- הספרים יגיעו ואז אני מתחילה לקרוא את עימות המלכים (מטריד לחשוב שהעלילה שונה מאוד בסדרה..)
בתקווה להגיע כמה שיותר מהר לסופת החרבות
תודה!
 

is00

New member
אם ככה יסיימו את העונה ה- 3 ב- HBO...

זה יהיה פשוט טמטום מוחלט! אם כבר הם מתכננים את החתונה האדומה לעונה 3, עדיף להם לסיים את העונה עם החתונה של ג'ופרי ומארגארי, דווקא...
 

CallMeCavanaugh

New member
אין סיכוי

החתונה של ג'ופרי ומארג'רי כבר קרובה מאוד לסוף הספר השלישי. היא תהיה אי שם בעומק העונה הרביעית, לדעתי, אלא אם יעבירו חלקים נכבדים מהספרים הרביעי/חמישי לעונה הרביעית, וקשה לי להאמין שזה הולך לקרות, כי אם זה יקרה הם יסיימו את כל הספרים תוך מקסימום שש עונות, ואני ממש לא מאמין שבעוד ארבע שנים יהיה ספר נוסף לעבוד לפיו.
 

is00

New member
אני חושב שאתה טועה.

החתונה של ג'ופרי ומארגארי הייתה אולי 100 עמ' קדימה, אם אני לא טועה. בין 2 החתונות לסוף הספר היו הרבה אירועים אחרים שאולי פרחו מזיכרונך.
 

CallMeCavanaugh

New member
חשבון

אני לא זוכר כמה עמודים יש בכל ספר. נניח ש-500.
החתונה של רוב בעמוד מאה ומשהו של השני, החתונה של ג'ופרי מאה עמודים אחרי. זה ממקם את החתונה בערך בעמוד 750 מתוך אלף כשבסוף גם יש כמה עשרות עשרות עמודים של אילנות יוחסין. זה אפילו לא קרוב להיות די רחוק אבל קצת קצת מספיק קרוב לאמצע הספר בשביל להיות סצינת הסיום של העונה השלישית.
 

deathstar

New member
למה טמטום? זה מאוד הגיוני

ישאירו את הצופים במתח עד לעונה הרביעית. אירוע כזה ממש לא סוגר את הספרים אלא להפך - נותן לך טעם של עוד, לדעתי.
 

is00

New member
תחשוב על מי שלא קרא את הספרים, רגע...

-ים לעונה ה-3 והלאה...






















תחשוב על התגובות שהיו למוות של נד וכנגד ג'ופרי מצד צופי הסדרה(שרק צופים בה, ולא קראו את הספרים). עכשיו גם לסיים עונה(בעיקר כשבכלל לא בטוח שתהיה עונה 4) בחתונה האדומה ולהשאיר את ג'ופרי עדיין בחיים?
כבר עדיף לסיים עם המוות של ג'וף והמעצר של טיריון והאשמתו ברצח.
 

CallMeCavanaugh

New member
הבעיה עם זה

היא שזה אומר לדחוס 750 עמודים לעונה אחת ואז למתוח 150 עמודים בלי הרבה התרחשויות על עונה נוספת.
אפשר להזיז את החתונה קצת, אבל בכמה? אני בספק אם זה אפשרי. חוץ מזה, תשאיר משהו לעונה 4.
 

is00

New member
כמה עמודים דחסו לעונה השנייה, תזכיר לי?

אגב, עם כל הכבוד, אף אחד לא אמר שאם תהיה עונה 4, לא יהיה אפשר להכניס בה גם אירועים מהספר הרביעי והחמישי.

בכל מקרה, הכותבים של "משחקי הכס" צריכים קצת לחשוב גם על הצופים שלהם ועל האפשרות שלא תהיה עונה 4.
גם אתם.
 

CallMeCavanaugh

New member
מתי אתה חושב שיוחלט על עונה 4?

לדעתך פרק הסיום של עונה 3 ישפיע על האם תהיה עונה 4 או לא?
להזכירך - על עונה 2 הוחלט אחרי שני פרקים ועל עונה 3 הוחלט אחרי פרק אחד של עונה 2. אם יגיעו לסוף עונה 3 ועדיין לא יהיו בטוחים אם תהיה עונה 4 או לא, אז לא תהיה אפילו אם בסוף עונה 3 יחזירו את נד לתחיה והוא יוציא להורג את ג'ופרי בעצמי על ידי החדרת קרח (ולא החרב) בעכוזו.
 

is00

New member
כמו תמיד...
- ים

כמה פרקים לתוך העונה ה- 3. ככה HBO עובדת. היא, לרוב, לא מחכה עד לסוף שידור עונה, כדי להחליט על גורל העונה הבאה.
חוץ מזה, הבעיה העיקרית בסדרות של HBO הן שהן משודרות הרבה אחרי שסיימו לצלם את הפרקים של העונה, ככה אין ליוצרים ולכותבים שום דרך לשנות משהו בפרק האחרון, אם מתברר שלא תהיה עוד עונה.
מה שאומר... שאם יסיימו את העונה ה- 3, כמו שרוב קוראי הספרים פה רוצים, כך זה נקרא - עם החתונה האדומה - ואז יתברר שאין עונה 4... אני בטוח שהצופים, שלא קראו את הספרים יהיו ממש... עצבניים(בלשון המעטה).
לפחות אם הם יסיימו אותה עם ההצעה שלי, הצופים יקבלו איזה סוג של סגירה לסדרה. אתה לא חושב?
 

CallMeCavanaugh

New member
כן, אבל אני לא חושב שלא תהיה עונה 4

נכון, הסיום שהצעת יותר מתאים אם הסדרה תסתיים אחרי שלוש עונות. עכשיו תבדוק כמה סדרות של HBO הסתיימו אחרי שלוש עונות. אני לא מכיר כאלה בכלל.

במידה ותהיה עונה 4, ההצעה פחות מתאימה, כי היא תעביר את סוף הספר השלישי לתחילת העונה הרביעית, וזה דווקא סיום מצויין לעונה, ובנוסף תסיים את העונה הרביעית איפשהו באמצע ספרים 4-5 המשמימים.

טוב, האמת היא שבאופן כללי אני לא יודע מה הם יעשו עם העונות המבוססות על ספרים 4-5. שם בהחלט עלולה להיות נפילת רייטינג עצבנית.
 

is00

New member
אין ל- HBO סדרות עם התקציב של "משחקי הכס".

וגם בעבר היו מעט מאוד כאלה.
 
למעלה