שאלה

Hagay35

New member
שאלה

היי לגבי הפרשת קשב וריכוז מה יש לרפואה משלימה להציג?
אני פשוט מרגיש שאני לא באיזון קשה לי להתרכז בעודה וכו ואני מתקשה גם להתרכז בקראית ספר.
מימה זה נובע?
תודה לכם

0 אור 0

New member
הרפואה המשלימה יכולה לעזור

צריך לזכור שלא מדובר פה בהוקוס פוקוס, אלא בתהליך שלך בליווי מטפל שיעזור לך להתחבר אל עצמך ולמצוא את הקשב שחסר לך, להגיע לאיזון, לפתח יכולות ריכוז - התהליך האישי שאתה תעבור תלוי בחיבור שלך כאדם, עם הבעיות שמהן אתה סובל, עם השיטה שבה תבחר לטיפול ועם המטפל עצמו , ולכן יכול להיות שונה מאד מאדם לאדם

רותי 2905

New member
משהו להרגעה מיידית

אפרופו הפרעות קשב, יש תוסף תזונה שאתה יכול להמליץ עליו למקרי חירום כגון רסקיו, רגיעון יום וכו'?
לא במקום תהליך טיפול אלא כגיבוי למקרי חירום

0 אור 0

New member
להרגעה מיידית

יש המון דברים שיכולים לעזור:
רייקי עצמי או טיפול/עיסוי של מטפל הוליסטי, לשבת על שפת, הים, להאזין למוזיקה טובה, ללכת למסיבת ריקודים עם מוזיקה מדליקה, אפילו סתם לשבת ולנשום עמוק,
אם את מרגישה צורך עז דוקא למשהו בפה אז אפשר בננה או כמה שקדים או חליטת קמומיל או מליסה או פסיפלורה,
בתוספים מהסוג שציינת אני לא ממש מאמינה

Hagay35

New member
תודה לך

אך מגיעים למטפלים טובים בנושא זה האם דרך קופת חולים ניתן לקבל טיפול ממש טוב?

0 אור 0

New member
יש לי קצת בעיה עם קופת חולים

המטפלים לא פעם דוקא טובים (לפחות אתה בטוח שלא הגעת לשרלטן מוחלט אלא למישהו שלמד), אבל שיטת העבודה שלהם לא ממש מאפשרת למטפלים להוביל את הטיפול.
יש מטפלים היום בכל מקום בארץ ובמגוון השיטות, אך נכון שיש טובים יותר וטובים פחות, מתאימים לך יותר ופחות.
באיזה איזור בארץ אתה גר , אולי מישהו פה יכול להמליץ לך ?

Hagay35

New member
היי

תודה אור אני מאזור אשקלון עד המרכז אין לי בעיה.
האמתי אני זוכר עשיתי דיקור סיני והרגשתי אחרת איזה יום יומיים אחר כך הוא עשה לגבי פתיחת אנרגיות לראש ולהכבד משהו כזה.
עד כמה טיפול בדיקור סיני הוא מומלץ וכו
המון תודה לך

0 אור 0

New member
אפשר לערבב אבל כדאי במנות

אם אתה נכנס לתהליך טיפולי, אז כדאי לעבוד קודם עם מטפל אחד, ואז לשלב מטפל/שיטה נוסף או בתיאום אתו או לאחר תקופה.
יש מצב ששני מטפלים יוצרים ביניהם סינרגיה, אבל זה בתנאי שהם יודעים זה על זה ורצוי משתפים פעולה,
ואכן דיקור סיני, שיאצו, רפלקסולוגיה, עיסוי למיניו - כולן שיטות מומלצות

למעלה