שאלה

Miss Lavet

New member
שאלה

מה קורה לילד של אחד המורים בהוגוורטס? זאת אומרת לפי הספרים לכל מקצוע יש רק מורה אחד שמלמד (אני לא מחשיבה את גילוי עתידות שמהספר החמישי מלמדים גם טרלוני וגם פירנזה)... את המורה שהוא בעצם גםההורה של אותו תלמיד מלמד אותו? זה אפשרי בכלל?

ותלמיד שגר בהוגסמיד, הוא ישן בהוגוורטס או בבית שלו (איפה שבכללי הוא גר)?

כן... אני יודעת שזה דיי טיפשי אבל תמיד תהיתי לגבי זה...

hollypop girl

New member
אז ההורה שלו מלמד אותו, אני לא חושבת

שזאת בעיה עד כדי כך רצינית...
אני חושבת שתלמידים שגרים בהוגסמיד עדיין גרים בהוגוורטס, כי בכל זאת מדבור בפנימיה ולמי
יש כוח לפתוח לו את השער פעמיים ביום?

וואו..

לגור בהוגסמיד נשמע אחד הכיפים!

ולא ניראהלי שהיה איזה מורה עם ילד. לפי איך שזה נשמע כל מי שמורה בהוגוורטס (חוץ מהתגוננות שהתחלפו כל שנה) די הקדיש את חייו להוגוורטס. כלומר אף אחד מהם לא התחתן, הם חיים ופועלים בטירה. גם לא נשמע הגיוני שמישהו מהם יקים משפחה..

ואפשר לראות את זה בתור דוגמה מלופין - רק אחרי שהוא התפטר מהוגוורטס הוא התחתן עם טונקס (למרות שזה נראה לי צירוף מקרים ולא מכוון, אבל עדיין אם הוא היה נשאר - הוא לא היה יכול להתחתן עם טונקס לפי דעתי..)

אני חושבת שהשיקול האחרון שלופין היה חושב עליו

בחתונה עם טונקס היה שהוא מלמד בהוגוורטס ואם כבר בהתחשב בעובדה שהם מקבלים משכורת טובה אולי הוא היה מוותר על התירוץ של "עני מידי"

כן, זה לא התנסח לי טוב

ברור שזה לא היה סיבה לזה שהוא התחתן "אה רגע אני כבר לא מורה בהוגוורטס, יופי אז אפשר להתחתן" חח
פשוט ציינתי את זה, תחשבו שאם הוא היה ממשיך להיות מורה שם.. לא היה הגיוני שהוא היה מתחתן, נכון?
אני בספק אם הוא היה בקשר עם טונקס כשהוא גר בהוגוורטס.

hollypop girl

New member
צודקת, עושה רושם שלמורים בהוגוורטס

אין משפחה (בהתחשב בזה שהם מבלים בטירה 10 חודשים מהשנה, כולל לילה, שבתות וחגים מסוימים)
למרות שבפוטרמור כתוב שלמקגונגל היה בעל בתק' שלימדה...

HassiD

New member
אני לא חושב שיש בעיה שהואה ילמד

אמא שלי למדה אותי תקופה מסויימת, ובכלל, זה לא אידאלי, אבל קיים כשיש צורך...

ואני חושב שכולם ישנים בהוגוורטס, כמו בהרבה פנימיות כדי ליצור גיבוש מסויים, כדי לאפשר מערכת מסודרת, וכדי לא להסתבך עם שטויות של דרכי הגעה, סכנות וכדו'. אצלנו בפנימיה זה היה ככה, ואלה שגרו קרוב קיבלו את הפריוולגיה "לבקר בבית" בתדירות גבוהה יותר (מהסיבה הפשוטה, שאף אחד לא התכוון לנסוע לבית כל יום, אבל כל אחד ת'כלס היה יכול...)

OKDeSign

New member

נכון זה לא הכי כיף שאמא/אבא שלך מורים בבית ספר שאתה לומד, אבל זה הוגוורטס אני חושבת שמסתדרים

HassiD

New member
אני חושב שדווקא לא

במיוחד עם "נחש" כמו סנייפ שמצליח להיות איש "סביר" לכל השאר. אם אחד ההורים שלך היה מורה הוא היה אומר לך משהו כמו "אתה סתם אומר, הוא בחור נהדר, תפסיק להגיד את זה) וכדו'... בערך כמו שמקגונגל ודמבלדור אמרו להארי (עד כמה שזכור לי...)

הארי זה מקרה מיוחד

אחרי הכל הוא הבן של אהבת חייו של סנייפ ואויבו המר ביותר, זה שילוב קטלני ולא היה להארי סיכוי מראש כי אם כל הכבוד הארי לא הבן של המורים וזה שונה לחלוטין.

למעלה