למה להיכנס מזה לסרטים רעים?
להבין את ההרגשה? קשה מאוד להסביר כאלה דברים,מהסיבה הפשוטה שזה שולט המון על רגש...המממ... בתור התחלה הכדור הרע הזה נותן תחושת אופוריה של אושר גדול,את הכי שמחה בעולם ושום דבר לא יכול לבאס אותך,את אוהבת את כל מי שסביבך,כולם נחמדים,כולם מחייכים,כולם שמחים,,היפ היפ הוריי.... אני לא יודעת לגבי איבוד שליטה,כי גם אני מעולם לא איבדתי שליטה,לא שעליתי על ההגה כשהייתי על זה,כי זה באמת מסוכן,ובכלל אני נגד נהיגה במצב של ס´טלה,אפילו אם זו ס´טלה של שיכרות או גראס,אני נגד,וזה מאוד מסוכן,אבל תיקשרתי עם הסביבה,דיברתי עם חברים שלי,חייכתי,והיה לי נחמד,וידעתי בדיוק מה אני רוצה..אז לגבי לפחות לא היה איבוד שליטה. אז חוגגים כמה שעות באופוריה כזו ( לקחתי פעמיים בלבד את הכדור בבית,בלי מסיבה..מאוד לא מומלץ..כי אין איפה לפרק את הכימיקלים כמו שצריך,וסתם "נתקעים" עם הספידים) ואחרי שזה נגמר ,לפחות בפעמים הראשונות,באה באסה של אחרי,כי פתאום יש צניחה בסרטונין,החומר שאחראי על האושר ושהכדור מעלה אותו,ובאמת המחשבה היחידה שעוברת בראש זה -יאללה עוד כדור,שוב רוצים להרגיש ככה....אבל בסוף מבינים שזה הכל אשליה כימית,ושזה לא הדבר האמיתי,ושממש לא כיף לקבל כיווצי שרירים בלסת בגלל זה (אחרי שהכל יורד יש כאבים בלסת מהספאזם,חבל"ז....) ובכלל,אפשר בלי... אני אישית אחרי שהפסקתי עם הכדורים עברתי לטריפים,ואין בכלל מה להשוות,זה עולם אחר לחלוטין,ונושא אחר לדיון... אגב,פעם מישהי שאלה אותי,כשהייתי על טריפ,איך זה ומה מרגישים,וטריפ זה בכלל הזיות..ובאמת שאי אפשר לתאר כזה דבר מדהים במילים,הדבר היחיד שהצלחתי להגיד לה שאיכשהו מתקרב למה שראיתי בעיני באותו הרגע היה- להושיט יד קדימה ולפתוח אותה,את רואה את כדור הארץ מסתובב לי על היד? כי אני רואה אותו,ווווףףףףףףףף עכשיו סובבתי אותו יותר מהר...זה אני עשיתי... זר לא יבין זאת... בכל מקרה,עזבי אותך משטויות,זה חרא חומרים,זה שורט את המוח בלי שום ספק,זו היתה התנסות שלימדה אותי,זה נכון,אבל לכל תעלול יש גבול וטוב שכך. שיהיה לך יום כתום