שאלה

פיה 61

New member
יש הם נקראים זוללי אנרגיה

שאחרי שהם הולכים כשאת נמצאת לבד מרגישה מרוקנת מאנרגיה ...

ינוקא1

New member
כן.

אבל זה בדרך כלל יושב על כך שמישהו "מחלק" את האנרגיות שלו בחינם. . .

כלומר - בדרך כלל הבעיה איננה "זולל האנרגיה" כמו שזוהי בעיה של מישהו שמאפשר שזה יקרה.

new york bebe

New member
קראתי והפנמתי.. עוד שאלה

אם מדובר באדם קרוב? חבר למשל (או חברה) ואם זה קורה מה לדעתכם אפשר לעשות?

Stav Pan

New member
קראתי פעם

שהדרך הכי טובה להתמודד עם מצבים כאלה זה לקום ברגע הראשון שמרגישים שיושב לידך מישהו שניזון ממך בקטע חד-סטרי ופוגעני
לקום וללכת, בין אם זה לשירותים, תוך כדי שהוא מדבר, בין אם להכין קפה או סתם לקפוץ רגע לחדר אחר

להראות ברמת החוויה הישירה שעניינך מעבר אליו.

מאז אני עושה את המון וזה עובד פלאים
כל מי שאי פעם היה פותח בשיחה שבה כל מה שעניין אותו היה תשומת לב שאני מזין איתו את הדובר ותו לא - קמתי והלכתי למקום אחר, ואם הבן אדם לא נראה לי מישהו שאני באמת רוצה להתרחק ממנו, אז לא הלכתי רחוק, רק הצהרתי שתשומת הלב שלי היא שלי. ואני אחלק אותה למה ולמי שאני רוצה, ולא אחלק אותה למה ומי שאני רוצה.

Karin Maagalot

New member
את לא מכירה?

לא ישבת אף פעם בבית קפה עם 3 חברות טרחניות ומתבכיינות בשידור חוזר שוב ושוב על מר גורלן/אין בן זוג/אין ילד/המשכנתא מכבידה? (מחקי את המיותר או הריצי בסיבוב נוסף) אחרי זה תרגישי מרוקנת אנרגיות

וברצינות - כן, יש בהחלט דבר כזה, במקרה הזה הנחתומה מעידה על עיסתה (לעיתים, תלוי בחשק).

IBP1

New member
את מתכוונת ל-"ערפדים אנרגטים " ?!

זהו מושג שמתאר סוג מסויים של אנשים החפצים בתשומת לב מלאה אליהם ,הם נצלנים והתחושה לידם היא של תשישות אנרגטית במחיצתם .

NlNין lcNlc

New member
סיכום לי בדיוק את מה שאני מרגישה כלפי

"חברה" אחת שלנו.
אף פעם לא ידעתי לשים את האצבע בדיוק על מה מפריע לי במפגשים איתה, אבל הנה, אני רואה את התבנית שהיא תיארה בסרט, במציאות שלי.

kagome10

New member
רק הארה קטנה

הם לא "נצלנים", פשוט חסרה להם אנרגיה. ליתר דיוק, בגל תבנית מסויימת שהם כלואים בתוכה ולא מצליחים לשבור הם נמצאים במצב מתמיד של מחסור באנרגיה.

כלומר - הם לא רעים וזה לא באשמתם.

יש מצבים

שבהם אני חשה לאות בעקבות שיחה מתסכלת או ויכוח שאינו מנותב לפתרון מעשי
כמו אז אני חשה שהאנרגיות שלי בוזבזו לשווא
זה קורה לי בעיקר מול אנשים מסוימים.

למעלה