שאלה

שאלה

מאחר שגברים נמשכים לבנות קודם חיצונית ואחר כך ריגשית אני מבין למה גברים יכולים לאהוב בחורה לא נחמדה

זו טעות מצדם אבל זה קורה להם

למה בנות מתאהבות בגברים שמאוד רחוקים ממה שהם ציפו או רצו

אני בחור מאוד לא סמפטי ובאמת זה מהווה מכשול מאוד גדול אצלי בהיכרויות וגם יוצר הרבה קשיים ברמה האישית

אבל למה הבנות שהייתי איתן בקשר התענינו בי בכלל?

אני מאוד רחוק מכל מה שבחורה מצפה מגבר להיות עבורה

ובכל זאת היו בנות שנקשרו אלי בכל מיני רמות

וזה גרם להרבה אי נעימויות בינינו כי לא יכולתי להיות מי שהן רצו שאהיה וזה גרם לי להרגיש שאכזבתי אותן ועוד כל מיני דברים שקשורים ביסורי מצפון

אז למה הן מלכתחילה נקשרו אלי או התענינו בי הרי חסר הרבה תכונות בי

sani48

New member
למה אתה יכול להבין

גברים כאלה?ובנות אתה לא יכול להבין?מבחינתי גבר שאוהב מישהי שניראת טוב,אבל יש לה אופי חרא,זה גבר עם אופי חלש מאוד,כנל גם לגבי בחורה שמאוהבת בגבר שניראה טוב,אבל יש לו אופי של איזה מניאק,ועדיין נישארת איתו,זה בחורה בלי אופי בעיני,וזה מישהי שבדרך כלל רב החיים שלה,תאכל רק חרא מגברים,ועכשיו לעיניננו,אתה ממש לא ניראה לי איזה מניאק,אז למה אתה מיתכון שאתה אומר שאתה בחור מאוד לא סימפטי?במה זה מיתבטא?

לא דיברתי דווקא על בנות שנראות טוב

לפעמים בנים חושבים על מין והם יעשו הכל בישביל מישהי בתקווה שיקבלו ממנה

גם לבנות לא יפות

דווקא אני לא מניאק בכלל חח דווקא אומרים שבנות אוהבות מניאקים

אבל זה מאוד ברור גם לי וגם לבנות שכישורי מחויבות שלי נמוכים במיוחד וגם סתם כישורי הרומטיקה שלי לא משהו בכלל

אין פה כוונה למה בנות נמשכות לחתיכים כנראה ששם זה נושא מיני יותר באמת גם אצל בנות

לא יודע לא מבין בזה

sani48

New member
אתה חמוד אתה חח

אבל גם קצת מוזר,כי אתה רושם הרבה דברים שלא כל כך קשורים אחד לשני,איך זה שקשה לך להיתחייב,קשור לזה שאתה לא סימפטי?אז תדע שזה ממש לא קשור,ואם אתה מראש אומר למי שאתה נימצא איתה בקשר,שאתה לא בנוי כרגע למחויבות,והיא עדיין הולכת איתך,זה החלטה שלה,ואין לה מה להיתאכזב אחרי זה,כי היא ידעה מראש עם מי יש לה עסק,לגבי הכישורי רומנטיקה שלך,אז תתפלא לשמוע,לא כל הבחורות אוהבות בחורים רומנטיקנים,ודווקה זה שאתה קצת אדיש,וקצת חי בעולם משלך,מבלי להיות תלותי בהן,גורם להם לרצות אותך יותר,חוץ מזה לגבי מה שרשמתה בסוף,אז זה דווקה כניראה הסיבה העיקרית,שהמראה שלך מפצה על השאר חח(ואולי אתה לא מודע לזה פשוט),אז יאלה חביבי,אדיש אדיש,אבל תתחיל להזיז עינינים חח.

לא נכון אתה חמוד

כאילו מה שאתה אומר זה לא להשקיע יותר מידי זמן במחשבה מה עליהן מה שיבוא יבוא ומה שלא לא?

לא התחלתי כזה אדיש החיים והבנות של החיים חישלו אותי בדרכים סדיסטיות במיוחד חח

סתם סתם גמני לא צדיק תמים ככה זה היכרויות סוג של משחק שחמט נחמד ומרושע

אצטרך לפתח את הצד הזה של האדישות אחרת בנות יעשו לי ביצפר כל פעם מחדש

אני מה זה קונה את הריגשי שלהן ומאבד את הראש בנסיון להציל אותן מהאופל חח

רוב הבנות שדלוקות עלי לא יודעות איך אני נראה בעיקר וירטואלי כל העסק

אויש אני נקניק ברמות חח דאמ באמת הגיע הזמן להזיז ענינים

טוב נראה מה יהיה מצב בקנטים

טנקס על העידוד הצטרכתי לזה

Megie

New member

בנים..עם כל המחמאות האלו של ה"חמוד" אני עוד אחשוב שהפורום מוציא גברים מהארון

ככה זאב, אני מסכימה עם סאני, ומצד שני, נשים קצת יותר רגשיות מגברים, ויש לנו נטייה לחפש כלמיני תכונות שחשובות לנו וחלק מהן זה חום וגבריות הומור (וכו'..)ואלו בד"כ מצליחים לכבוש גם אם זה מגיע מגבר שלא נראה כמו שחלמנו.. לעומת זאת, גבר בהיבט ראשוני לא מחפש דברים יותר מדי ספציפיים, לכן קודם כל אתם מושפעים מהמראה (כמובן, כל אחד והבחורות אליהן הוא יבחר לפנות) מה שכן, אחרי המראה יש עוד גורמים שלעיתים יפסלו את ההצלחה.. מצד שני, אנשים שטחיים שמחפשים רק מראה חיצוני-בדר"כ יהיו גברים ונשים כאחד.

sani48

New member
את רואה מה זה ?והוא עוד אמר שהוא לא רומנטי חח

חחחח מרוב נואשות

כבר התחלנו לפלרטט עם גברים

אני קצת איבדתי את קוו החשיבה לא כל כך מרוכז אצטרך לחזור לנידון כבר

זה מעסיק אותי הרבה הרבה אי וודאות בנושא

איך המוטיבים עובדים וכל זה

טנקס

sani48

New member
זאב

לא כל כך הבנתי את השאלה שלך,מה הכונה מה שיבוא יבוא,ומה שלא לא?,חוץ מזה לא אמרתי לך לפתח צד של אדישות,אתה ניראה לי כבר אדיש מספיק חח,עדיף שזה יבוא בטבעיות,ולא במישחקים זה,מה שכן,באמת על תדאג להן יותר מדי,לא ניראה לי שהן כאלה שבורות,אם הן אפילו תמונה שלך עוד לא ראו חח,דרך אגב,אתה ראיתה תמונות שלהם?ואם לא,אז למה אתה מראש פוסל?

אהלן סינה

קצת איבדתי את הריכוז הראש לי לא מיושב אצטרך להעלות את הנושא שוב

באופן כללי אני חושב שהדברים לא טבעיים אצלי חוסר גמישות כזו זה מה שהתכוונתי לא סמפטי

יש שראו תמונה

לא כל כך פסלתי אחד הכוונות בשאלה היה איך לדעת מתי צריך לפסול כדי למנוע אי נעימויות פונטציאליות

אבל זה יצטרך לחכות שהראש שלי יהיה במקום : )

טנקס על העזרה

sani48

New member
זה סאני,לא סינה חחח

אם אתה חושב שהדברים לא טיבעים אצלך,אז תתחיל להיתנהג בטבעיות,ותהיה יותר גמיש ופתוח להצעות חח,חוץ מזה לגבי השאלה שלך ,אם אתה רואה שמישהי לא לטעמך,מבחינת מראה,או מבחינת אופי(קדחנית מדי,לחוצה מדי,רגישה מדי,וכל מה שעולה לך בראש שלא ניראה לך),תשחרר אותה לדרכה( בצורה יפה),מבלי למרוח את זה יותר מדי, ככה תחסוך גם לה וגם לך הרבה אנרגיות מיותרות

שלום

לכל אדם אנשים המתאימים לו באופי שיאהבו את אופיו ויחשבו שהוא טוב. אם התמזל לך למצוא בנות שאהבו או חיבבו את אופייך, סימן טוב שתוכל לפתח קשר.

A Wolf Life F

New member
נפלאות המשיכה

גם אני לאחרונה, הרהרתי לעצמי.. מדוע נמשכים לX או לY ואם כן נמשכים, אז למה יש את הבור הענקי הזה בין מציאות לבין פנטזיה (או הרצון למישהו)....

ואני חושבת שכל בחורה ובחור עושים את התהליך הזה של המשיכה בהתחלה... ואולי בגלל זה נפרדים ואז מחפשים מישהו אחר (או מישהי אחרת). אבל אני חושבת שעם הזמן, כאשר מתבגרים ויש יותר ניסיון, אז לומדים להבחין שלמרות שיש משיכה ראשונה, עם פנטזיה ולצפות לממשהו, אז אנחנו יותר עם הרגלים על הקרקע ויותר פתוחים לכך שהבן אדם מולנו, יכול להיות שונה, ואז לא נרתעים מכל זה, וגם לא מתאכזבים או נפגעים...

זה באמת נושא סבוך

לפעמים אני מרגיש שככל שאני מכיר אנשים יותר ככה אני יודע יותר כמה אני לא באמת יודע עליהם כלום

קראתי הרבה פעמים על אנשים שהסתכלו אחד לשיני בעניים וידעו בדיוק מה הם חושבים וידעו שהם חושבים את אותו הדבר

וכל מיני דברים בקווים האלה זה נשמע לי כל כך מרוחק ולא אני כל כך הרבה פנטזיה

נראה לי שבדברים האלה יש 90% פנטזיה ו10% מציאות

אני ציניקן : )

רק שלא ירביצו לי חח אני יודע שמתי שהו אני אחטוף מכות על עודף ציניות

למעלה