שאלה

שרונהה

New member
שאלה

שלום לכם נכנסתי לכאן באקראי. לא מבינה על מה אתם מדברים. מה זה חלום צלול? איך חולמים חלום צלול? מהי המטרה בחלימה כזו? מהי שיטת ווילד? תודה. שרונהה. בדרך האור והאהבה.

LucidGuess

New member
הסבר לגבי חלום צלול

חלום צלול הוא חלום שבו את יודעת שאת חולמת בזמן שהחלום מתרחש, ואז באפשרותך לישלוט שליטה מלאה במהלך החלום ובדברים שמתרחשים בו. בדרך כלל הוא מתחיל בתור חלום רגיל שבמהלכו מסיבה כלשהי את לפתע מבינה שאת חולמת, לדוגמה את שמה לב למשהו מוזר או לא הגיוני ואת מבינה שאת חולמת, את נהיית צלולה, כלומר את פתאום עם מודעות עצמית מלאה בתוך החלום. ולמה זה כל כך מדהים? כי בחלום צלול את נמצאת בתוך עולם מציאותי לחלוטין, שנראה בדיוק כמו העולם שאת נמצאת בו עכשיו, בדיוק אותה רמת פירוט של דברים ואותה רמת רזולוציה, רק שבחלום צלול יש לך אפשרות לעשות הרבה יותר דברים מאשר במציאות - לעוף מעל נופים מדהימים ותחושת הטיסה לגמרי מציאותית, לעבור דרך קירות, לסייר בתוך עולמות קסומים וטירות מהאגדות, ליפגוש יצורים ובני אדם ולדבר ולהתייעץ איתם, לרפא את עצמך בשיטות של דמיון מודרך ועוד ועוד ועוד... כנסי לקישורים בראש דף הפורום, יש שם שני אתרים מצויינים בעברית על חלומות צלולים שיסבירו לך את כל הטכניקות איך לחלום חלום צלול ( האתר של אלון ברמן, והאתר של גיא ). כדאי לך לנסות, מומלץ מאד.
Lucid

שרונהה

New member
Lucid - תודה

תודה על ההסבר. הולכת לאתרים שהמלצת עליהם. זה נשמע לי מלהיב ומעניין מאוד. ושוב תודה. שרונהה - בדרך האור והאהבה

שרונהה

New member
ובכל זאת עוד שאלה

קראתי את המאמר של אלון ברמן - התרשמתי מאוד נראה לי שהיו לי חלומות צלולים באופן טבעי בעבר אבל באמת - בשביל מה? - זה נראה לי סתם פאן, כייף לא יותר מזה. השאלה שלי היא האם באמצעות חלומות אפשר להשפיע על המציאות היומיומית? האם אפשר לשנות דברים? לתקן? לממש רצונות שונים שלנו? - במציאות!!!!! אם אפשר - מהי הטכניקה? איך אשפיע על מציאות חיי היומיומיים? אם אי אפשר - אז למה להתאמץ? סתם? בשביל הפאן? אולי לפעמים... אבל אין לזה ערך. שרונהה - בדרך האור והאהבה.

KEiN

New member
אמריקניזציה...

פיסית את לא יכולה להשפיע על המציאות... וגם ה"פאן" לא כזה גרוע (כשתלמדי לשלוט בו תביני)... מה שאת כן יכולה לעשות זה לפתור בעיות שיש לך בחיי היום יום ע"י שאילת שאלות ושיחות עם דמויות בחלום, שמסמלות את מצבך הנפשי בתת מודע (תת-מודע=החלק שאין לך גישה אליו במשך היום). חוץ מיזה בעזרת ה"פאן" תוכלי לשפר את מצב רוחך- ולהתעורר, שוב, עם חיוך על הפנים. גם כן דרך חלומות צלולים, ניתן לבצע משהו שנקרא-"חלימה"- ראי פורום "דרך הלוחמים".

MoonShield

New member
ויש עוד

בעזרת חלום צלול את יכולה לרפא את עצמך ממחלות שונות להתגבר על פחדים, ועוד כמה דברים (לא עולה לי עכשיו) שלא לדבר על זה שאת לומדת להכיר את עצמך הרבה יותר טוב

LucidGuess

New member
שרונה שרונה......

דבר ראשון בבקשה אל תגידי שחלום צלול זה רק כיף! מה זה "רק"?? את יודעת איזה כיף זה?? זה המון כיף!!! אנשים משלמים מאות שקלים כדי להיכנס לכל מיני לונ-פארקים וליסוע ברכבת הרים, וליקפוץ צניחה חופשית ממטוס ועוד המון דברים כייפיים שעולים כסף! חלום צלול הוא מציאותי לגמרי והוא הרבה הרבה יותר כיף מכל הדברים שהזכרתי! וזה בחינם חינם חינם! אז בבקשה אל תגידי "רק" כיף... כי זה מעצבן אותי ( והזכרתי שבחלום צלול את יכולה לעשות סקס סוער עם נסיך חלומותיך כולל כל התחושות כמו במציאות וכו´? ). חוץ מזה, אם כיף לא מספק אותך אז חלום צלול יכול לשמש להמון דברים אחרים כמו ריפוי אישי בצורה מאד יעילה, קראתי אפילו על אנשים שהחלימו מסרטן בעזרת זה, את יכולה להתגבר על פחדים לדוגמה פחד גבהים, פחד במה, או פחד מעכבישים, ועוד ועוד ועוד... את יכולה להשתמש בחלום צלול כדי לשפר את עצמך מהמון בחינות. ואם תקומי מחלום צלול ( עם רמת צלילות גבוהה ) את תהיי מאושרת ליום שלם לפחות. אז רק אל תגידי רק... ברור? Lucid

שרונהה

New member
אוקיי

גם כייף, גם שיפור עצמי וגם מאושרת ליום שלם לפחות. מודה, בימינו זה ה מ ו ן. מתחילה במסע לארץ החלומות הצלולים. תודה שרונהה - בדרך האור והאהבה

KEiN

New member
לא רק ב-"ימינו"!!! ../images/Emo46.gif

לידע כללי וקצת אינפורמציה שיטחית: אנו חיים בתקופה הכי בטוחה מיזה 200 שנה (עובדה מוכחת, משוטחת, מקולחת ושמותחת). מה שגורם לה להיראות מפחידה זה הטריקים הפסיכולוגים שמופעלים ע"י הטרוריסטים (טרור= Teror = אימה = פחד- ופחד אינו סכנה, הוא רק פחד).

KEiN

New member
זה שהסמיילי עצבני היום

זה לא אומר שגם אני... אגב סמיילי ליצן- ידעת ש 85% מהאוכלוסיה מפחדת מלייצנים (סתם בא לי להפגין ידע)...

למעלה