שאלה....

r i p l y

New member
שאלה....

תגידו מישהו מתמצא איך בדיוק לפנות לגלריות(נחשבות...) להראות להם תיק עבודות? פשוט מתקשרים?וקובעים פגישה? אפילו שמעתי אני לא יודעת אם זה נכון שיש כאלו גלריות שמבקשות אלפי שקלים בשביל להציג עבודות זה נכון? מי שמנוסה בלבד מוזמן לענות.. תודה..!

מממ....

יש כמה אופציות. קודם כל את יכולה לנסות לקבוע עם אנשים מגלריות פחות נחשבות - ראשית בגלל שאת לא יודעת מי יתן לך צ´אנס ושנית, כדי שתוכלי להשתפשף על העניין של לקבוע עם בעלי גלריות. גם לא בושה להתקשר ולהגיד "שלום, אני אמנית צעירה, רציתי לשאול כיצד ניתן להציג אצלכם..." והאופציה האחרונה חביבה - היא להתקשר לאגודת הציירים והפסלים בעיר שלך - ולראות מה הם יכולים לעשות בשבילך.

r i p l y

New member
את זה כבר עשיתי...

ויש לי גם עכשיו תערוכה במרתף 10 בחיפה.. וגם הייתה לי תערוכה בתל אביב דרך עמותה לאמנים צעירים..--מתחילים..(רציתי בשביל לצבור ניסיון ולהשתפשף באמת..) ... הביקורות היו טובות בשני המקרים ובאופן כללי אני יודעת שאני טובה..:) הכי סביר לטלפן כמה מקומות בו זמנית?. אגב האופציה של אגודת הציירים והפס´ נראתה לי עוד מקודם.. תודה!! יום נעים לכולם...

Ultramarine

New member
היי יעל../images/Emo6.gif

אין לי משהו מעניין להוסיף לך בנושה הזה. Sorry מה שרציתי לומר.. התלהבתי מאחד ההודעות שכתבת בנושה צבעים באחת ההודעות. מההודעה שלך הבנתי שאת מתגוררת בחיפה? אולי ידועה לך על מורה טוב לציור ריאליסטי? בן

למעלה