שאלה

גילית11

New member
שאלה

פנתה אלי קרובת משפחה בשאלה, האם הצעת נישואין חייבת לכלול טבעת או תכשיט יהלום? ואם זה לא קורה האם הבחורה שמתארסת צריכה להיעלב מכך או להסיק מסקנות לגבי הבעל לעתיד או משפחתו?

TaraSky

New member
מקובל טבעת

לא שמעתי על הצעת נישואין ללא טבעת ואני לא מתייחסת לגודל היהלום או לסוג הטבעת בכלל.
זה לא עניין של עלבון...להסיק מסקנות, אפשר.

ריטה1

New member
מי קבע שחייב?

אני בכלל לא קיבלתי הצעת נישואים, פשוט מצאנו את עצמנו מתכננים חתונה, ספונטני, כבר 13 שנה.
וחברה שלי, קיבלה לפני כמה ימים הצעה מדהימה מחבר שלה, שפשוט תלש שרשרת שהיתה על צוואה והיה לה חישוק עגול, שאל אותה אם היא רוצה להתחתן איתו (אח"כ הוא הבטיח שיקנה שרשרת חדשה....חחח).
זה כ"כ שטויות-בעיני!!! לא אוהבת את הדרמות האלו, אם זה אמיתי, שום טבעת ושום יהלום לא יוכיחו להפך, ואם זה סתם, אז גם היהלום הכי גדול, בסוף יראה כמו סתם אבן מכוערת.

שירהד1

Member
מנהל
גם אצלינו אף אחד

לא הציע לאף אחד נישואים. זה פשוט היה כל-כך ברור לנו, שלא היה צריך משהו מיוחד כדי להצהיר על זה, גם לא האחד בפני השנייה. באופן אישי לא מדברים אליי הדברים הרישמיים הללו.
אח שלי, למשל, תמיד מודיע מאוד בחגיגיות וברשמיות יתירה על דברים גדולים בחיים, כמו חתונה והריונות. אצלו זה די כמו בסרטים האמריקאים- יושבים סביב שולחן האוכל, ויש איזושהי הצהרה...
ואילו אני ובעלי ממש להיפך. כמה שפחות רשמיות יותר טוב לנו.
אבל זה באמת מאוד אינדיוידואלי.

Navva

New member
מסכימה עם ריטה ושירה

גם אצלינו זו היתה החלטה משותפת. מה עוד שאני לא אוהבת טבעות. פלא שאני בכלל הולכת עם טבעת נישואין דקיקה(כבר 20 שנה). הטבעת נקנתה, כי אין חופה וקידושין ללא טבעת לכלה.

למעלה