שאלה

סוריקטה

New member
שאלה

אני עושה כפיפות בטן כבר שנתיים בערך ויש לי שרירים (ריבועים כאלה) והבטן ממש שטוחה, אבל.... בכל זאת הבטן ניראת שמנה, אני לא יודעת למה...אז אולי בבקשה אתה יכול להגיד למה היא ניראת שמנה ( אני לא אוכלת הרבה ) ואם אני יכולה לעשות משהו בקשר לזה..

Nut420

New member
תשובה

שנתיים רק כפיפות בטן ? מה עם דברים אחרים ? האם הבטן הוא השריר היחיד בגוף ? בואי אני יגלה לך סוד, הבטן נראית שמנה, כי יש שם שומן, צריך להיפתר ממנו..

סוריקטה

New member
אני עושה יותר מכפיפות בטן אבל

אני עובדת בעיקר על הבטן, והיא שרירית אבל שמנה. אני לא אעשה דיאטה כי אני לא שמנה באופן כללי ובגילי לא עושים דיאטה (לא למשקל שלי...) ואף אחד לא ממש ענה לי על השאלה : (

Nut420

New member
עם

עם היא שמנה, איך היא יכולה להיות שרירית ? ועם היא שרירית, איך היא יכולה להיות שמנה ? מי אמר שבגילך לא עושים דיאטה ? מי אמר שצריך דיאטה ? עם את לא שמנה באופן כללי אז מה הסיבה לשאלתך ?

mocko

New member
מתחיל להטריד עניין ה"בטן בטן"

הזה . כולם התעוררו עכשיו בגלל הקיץ כנראה ?? רמי , נראה לי שכדאי שתשים בטאגליין למעלה הודעה בנוסח "כל השאלות שקשורות לאיזור הבטן , נא לפנות למאמרים הבאים ...."

mocko

New member
אני יודע ../images/Emo13.gif

ואנשים בכל זאת ימשיכו לשאול שאלות כמו "אני לא עושה כלום חוץ מלראות טלויזיה אבל רוצה בטן כמו בתמונה ...." . לא נורא , יהיה טוב

או

אני עושה כל יום 500 כפיפות בטן ועדין לא רואים לי את הריבועים..... אבל, בשביל זה אנחנו פה !!!

aviva89

New member
מה??????????

500 ולא רואים אני לא עושה כלום ורואים לי

למי שלא הבין ../images/Emo2.gif

המשפט "אני עושה כל יום 500 כפיפות בטן ועדין לא רואים לי את הריבועים..... " היה בדיחה (כנראה לא כל כך מצחיקה). אין להסיק מכך שצריך לבצע 500 כפיפות בטן, ואני (אישית) לא באמת מבצע זאת.

aviva89

New member
רמי...

רמי אני לקחתי את זה רציני כנראה רציני מידי טוב לא משנה

sowhatt

New member
בדיחה לא מוצלחת ../images/Emo4.gif, חח סתם, בדיחה

שרק הותיקים פה יבינו

למעלה