שאלה

nevo681

New member
שאלה

שלום, קודם כל פורום מעניין , הגעתי אליו עכשיו מחיפוש לגבי שאלה שקשורה לגרפולוגיה שמחה שיש אחד כזה גם בתפוז. בעלי היה בראיון עבודה והמעסיק ביקש שיכתוב מכתב קצר כדי שיעביר לגרפולוג (שזה יכול כנראה להכריע על ההחלטה שלו להתקבל לעבודה) השאלה שלי - אם בעלי באמת מתאים לתפקיד ולחברה , כיצד יכול גרפולוג לסייע למעסיק אם הבן אדם מתאים לתפקיד או לא על ידי ניתוח כתב היד שלו מבלי להכיר אותו, להתרשם ממנו לבעלי אין כתב יד יפה במיוחד או ברור - חלק מהאותיות לא תמיד ברורות ומתחברות לחלק מהאותיות הסמוכות, כשהוא משקיע יכול לצאת לו כתב יחסית ברור. מה הסבירות שזה יכשיל אותו מניסיונכם? האם יש קשר בין נוסח המכתב גם כן לכתב? תודה לעונים ויום מקסים

כמו שקונדיטור יודע להכין מקמח עוגה.

תפקיד הגרפולוג הוא לאבחן את אישיות ויכולות הכותב דרך כתב היד,לשם כך הוא למד וזוהי עבודתו. כתב היד משקף את מכלול כישוריו ואישיותו של בעלך ועל זה ניתן הדגש. לגבי שאלת ההכשלה כלשונך המחליט הבלעדי הוא המעסיק,הגרפולוג נותן את חוות הדעת לגבי הכשירות למקצוע בהתאם לדרישות המעסיק,כך שהפרמטר היחידי שקובע כאן הוא עד כמה בעלך מתאים לתפקיד הספציפי הנ"ל. חשוב לשיים דגש שבזמן הכתיבה הכותב יהיה רגוע לא מתוח ושיכתוב כמו שהוא כותב תמיד,כלומר כתיבה חופשית וזורמת ולא ינסה לשנות את כתב ידו. כל טוב.

nevo681

New member
תודה על התשובה

אבל הייתי שמחה אם היית יכול להגיד לי בכמה מילים על כתב ידו מה הכישורים שמתאימים לו ולאיזה סוגי עבודות (בכללי) זה יכול להתאים זה חשוב והייתי שמחה לקבל חוות דעת חיצונית בלי קשר לכלום

ebt123

New member
NEVO681 יקרה,

אנו מבקשים לנהוג על פי האתיקה של הפורום. נהוג לקבל את אישורו של הכותב ואת הסכמתו לכתוב עליו כאן. אל תשכחי שאיננו היחיד שקורא מה שכותבים עליו כאן.

עוד הערה קטנה.

אכן חשוב ביותר לציין בכתב את אישור הכותב לאיבחון,בנוסף איכות סריקת הכתב מאוד ירודה ומטושטשת כך שקשה להתיחס. מה עוד שכתב אחד נכתב בדף שורות וצריך דף חלק.

למעלה