שאלה

netco

New member
שאלה

כן אני יודע שלאחרונה יש לי הרבה... לפני כמה ימים הקטנוע שלי מעד לי בעמידה, כשירדתי ממנו (יצאתי די טמבל, לומשנה...), ונפל לי על הקיר, כלומר הקיר מנע את הנפילה לגמרי, שזה סבבה, רק שהמראה הימנית חטפה בומבה של התקפלות כשכל המשקל של הקטנוע עליה. הבאסה, שהיום שנסעתי מחוץ לעיר, הסתבר שהציר כל כך נחלש שב 100 קמ"ש היא מתקפלת פנימה מהרוח. ואני מה לעשות אוהב להשתמש במראות, אז אם מישהו יכול להסביר לי (עד כמה שניתן) כיצד אפשר לחזק את הציר שמחבר בין המראה עצמה למוט שעליו היא יושבת, אני ממש אשמח.

jeffy1

New member
יש לך סט מפתחות
10 מ"מ

ברוב הקטנועים, תרים את כיסוי הפלסטיק
תמקם את המראה במקומה פחות או יותר
תסגור את האום שם (עם כיוון השעון
) לפני זה רק תוודא שהמוט לא נשבר\ עומד להישבר.. ואיחולתי לחייל הצלחה בהמשך הדרכו

hofnoan

New member
הוא לא ביקש לחזק את המוט אבל

הוא ביקש בין המוט למראה.. ה"ציר" שזה בעצם הציר הכדורי הזה.... בקיצור כמו הבעיות של האקסבו.... ככה אני מבין בכל אופן

jeffy1

New member
הבנת הנקרא שלי לא חזקה אבל

במקרה זה "הבאסה, שהיום שנסעתי מחוץ לעיר, הסתבר שהציר כל כך נחלש שב 100 קמ"ש היא מתקפלת פנימה מהרוח." ציר זה מוט. קיבלתי את תיקוני הפעולות לגבי קסדה

Ayokin

New member
ב - VS יש בורג שניתן לחיזוק ע"י

מפתח אלן(אלם-איך מבטאים) מגיעים אליו ע"י הסרה של כיסוי פלסטיק קטן ב-JYM המראה היא בכלל על ציר שניתן להגיע אליו דרך פירוק של חלק פלסטיק קטן הבנת את הנקודה ,צריך לפרק משהו
ע"מ שאנשים ידעו ויוכלו לעזור קצת יותר באיזה קטנוע מדובר ?

netco

New member
יצאתי חומוס

ידעתי ששכחתי משהו לפני ששלחתי את ההודעה... מדובר על קסבו 250, ואני יודע שהמראות נחשבות בעייתיות, אבל עכשיו זה בוודאות מהמכה שהוא קיבל, לפני זה היה בסדר גמור.

Ayokin

New member
אני אשאיר את התשובה לאנשי הקסבו

אני איש של JYM

פרארי1

New member
יכול להיות שהזרוע נפגעה

כדי להגיע לזרוע אתה מפשיל את חתיכת הגומי הקטנה שבבסיס המראה ואז יש לך גישה לשני ברגי אלן קטנים שמחזיקים את הכיסוי הפלסטי. בדוק אם אתה מזהה סדק או פגיעה כלשהי בזרוע, למיטב זכרוני אין שם בורג חיזוק, כך שאם לפני המכה המראה לא נזלה ועכשיו היא כן, אני חושש שאין ברירה אלא להחליף זרוע, אבל בכל מקרה כדי לפתוח ולראות אם אתה מזהה משהו שניתן לחזק או לתקן.

למעלה