שאלה

eden7771

New member
שאלה

אני במצב דיי מוזר . לצערי, אני לא כ"כ משקיעה ביומן חלומות ולא בבדיקת מציאות . אבל קרה משהו מוזר כבר פעמיים בשבוע האחרון . בחלום הראשון, היה לי הרגשה כאילו אני מודעת להירדמות שלי -אני לא יודעת אם אני מסבירה את זה ברור אבל זה כאילו שמתי לב לאיך שנרדמתי ואיך שנכנסתי לחלום. ואז, פשוט כבר ידעתי שאני חולמת ! ואמרתי לעצמי אין, לא צריך בדיקת מציאות אני יודעת שזה חלום. אבל רק כדי להוכיח לעצמי ניסיתי לעשות דברים , לגרום לדברים להופיע ופשוט הצלחתי ! וזה הזוי רצח -בהתחשב בעובדה שתכלס, אני לא משקיעה בזה -לא יומן ולא בדיקות מציאות (שוב, לצערי) בכל מקרה יום אחר, עוד חלום. ופתאום , אני פשוט אומרת לעצמי שאולי זה חלום. -שוב לא עשיתי בדיקת מציאות (בחלום הזה בכלל לא חשבתי על בדיקה) רק חשבתי על משהו לפי ההיגיון שלי והבנתי שזה חלום. שוב עשיתי דברים והיה לי מדהים באמת שזאת חוויה מדהימה. בשני החלומות האלה הרגשתי מדהים ! בקיצור, אני יודעת שזה הזוי -ואולי בעצם זה רק היה הרגשה ואני סתם מבזבזת לכולנו את הזמן:) . אין לי מושג אם זה הגיוני בכלל וזה משגע אותי. כולל העובדה שאני חדשה בזה . עזרה ? משהו ?

romikili

New member
אני רק יודע שאני מקנא בך :p

את לא מתאמצת ויש לך חלומות מדהימים!!
תמשיכי ככה ואולי בכל זאת כדאי שתקפידי על הב.מ. וכאלה, לא?

ravehor

New member
זה נורמלי לחלוטין

לפעמים אנחנו מגלים באקראיות שזה חלום בלי שום בדיקת מציאות, פשוט ידיעה כזאת - קרה לי גם הרבה פעמים. לעומת זאת החלום הראשון שתיארת הוא סוג של ווילד - אמנם לא מלא אבל הייתה לך סוג של מודעות לתהליך ההירדמות, כאילו בכל רגע ורגע ידעת שמה שמתרחש לא אמיתי. ובכל זאת בדיקות ויומן רק יעשו את החלומות האלה יותר ארוכים ואיכותיים, כדאי לך לעשות אותם

eden7771

New member
.

רגע, מה זה ווילד? וכן, אני צריכה לעבוד על זה יותר ולקרוא וללמוד על זה יותר. אני מקווה שאני ימצא זמן .. תודה רבה D:

למעלה