שאלה

שאלה

אני רוצה לקנות קטנוע 125 אבא שלי לא מרוצה מהעניין אז הוא לא ממש עוזר לי ואין לי את מי לשאול בכל מקרה נתקלתי בקטנוע לונסין LX125T-C הכל נראה טוב ויפה אבל חיפשתי כתבות עליו ולא מצאתי כל כך מידע.. אתם כאן ממליצים עליו או שעדיף לשמור מרחק? רק לציין שאני לא מתכנת לעלות איתו על כביש מהיר.. והמחיר שהציעו לי על הקטנוע, חדש שדורש הרצה + שרשרת ומנעול + קסדה אחרי טיפול אחד ואחריות הוא 7000 מה אתם אומרים?

בועז בר

New member
לשמור מרחק...

התוצרת הסינית עדיין לא הגיעה לרמת תכנון ואיכות ייצור ראויים. אין קשר לכביש מהיר או לא, אלא לאמינות ולאיכות ירודים שיבואו לידי ביטוי גם בעיר. עדיף ללכת על משומש ממותג מוכר ומוכח באותו המחיר.

האמת

המליצו לי על אורביט ואני מחפשת מודעות ביד 2 כבר חודש ובאזור השרון ואני לא ממש מוצאת? אני רוצה מקסימום יד שניה עם מעט קילומטרז' ואני לא יודעת איפה להתחיל לחפש בכלל.. וכמה בערך יעלה ביטוח?

פרארי1

New member
יד2 הוא מקום טוב לחפש

ישנם לוחות נוספים ויש סוכנויות גם של יבואנים וגם עצמאיות, שמציעות כלים מיד שניה ולרוב גם נותנות עליהם אחריות למספר חודשים. לגבי ביטוח, מדובר בנקודה כואבת למדי, בידקי במחשבון הביטוח ותקבלי את המחירים הרלוונטיים לנתונים שלך (גיל, ותק רכיבה וכולי).

RoyceGracie

New member
אורביט ? לסאן יאנג יש הרבה קטנועים טובים

יותר ובאותה ברנג'ת מחירים כמו האורביט, למשל הדיוק.... שהוא גם נפוץ, גם באותה סביבת מחירים. רוזנר, מוסכניק וותיק מאד מנהריה אמר לי שהאורביט הוא דגם פחות מוצלח של סאן יאנג

למעלה