שאלה

הוא ברא

New member
שאלה

ראשית בוקר אור ושבת שלום!! המון המון זמן לא נכנסתי לכאן ואני שמחה לשוב:) זה מוזר מה שאתה לומדעל עצמך ועל הזוגיות שלך . בתהליך האינטנסיבי הזה לפעמים אני מרגישה כאילו אני ברכבת הרים . הצורך ללמוד שיעורים כל כך רבים כאשר השיעור המרכזי אצלי הוא התמודדת עם עמימות במיוחד לחולת שליטה כמוני. אבל כמו שבן זוגי היקר וא' תמיד אומרים לפחותאת לומדת.... טוב ולשאלה שלי האם יש רצון למפגש מצד אמהות מיועדות? במידה וכן מרימה את הכפפה אנחנו מתגוררים במרכז יהיה צפוף אבל נעים בטוח! שתהיה שבת שלום ! ליאת

Rainbow37

New member
כל הכבוד על היוזמה לארגן מפגש

אני אשמח מאוד להגיע

לירונה12

New member
גם אני

כל הכבוד על היזמה! וכבר מציעה עצמי להביא עוגה טובה. הרבה זמן חיכיתי למפגש אמהות מיועדות, ולא היה לי האומץ לארגן כזה מפגש. שוב, כל הכבוד על היזמה ואשמח מאוד לעזור.

hope4good

New member
אני בפנים!!!

כל הכבוד על היוזמה, באת לי בדיוק בזמן... אשמח גם לעזור באירגון. במפגשים הקודמים שאירגנה מאמלי (כל הכבוד לה) מי שפנה אליה במסר קיבל את הכתובת פשוט, כל אחת הביאה משהו מפנק- סלט, פשטידה לחמים או קינוח. אז דבר ראשון צריך לקבוע זמן, הצפוניות מעדיפות חמישי בערב לפי דעתי, לי כמעט כל ערב אמור להתאים. שבוע טוב לכולנו והמון המון בהצלחה!!!

הוא ברא

New member
שבוע טוב

היי חשבתי על יום חמישי ה23.2עוד שבועיים מי שבעניין שתעביר לי מסר ואני אעביר את הכתובת שיהיה שבוע טוב ליאת

אני אשמח להצטרף מאוד

אני זוכרת שלפני כחצי שנה נכנסה לכאן מישהי שהיא בעצמה אם מיועדת ורצתה לעשות מפגש ולא הייתה כ"כ היענות,אני מקווה שהפעם כן נצליח להפגש אני אשמח גם לארח בביתי אם יש צורך בכך

hope4good

New member
יששששש

מצפה לראות את כולכן
טוב ואל תשכחו, כל מי שכבר בהריון שתביא תמונה עדכנית מהאולטראסאונד כדי לעודד אותנו, טוב? אה וגם אבק לפזר עלינו...

הוא ברא

New member
מפגש אמהות מיועדות

יקרות! ביום חמישי הקרוב ה23.2 בשעה שבע בערב אנחנו נפגשות ! המפגש יערך אצלנו בבית ברמת גן מי שמעוניינת להגיע שתכתוב לי מיסרון ואני אעביר את הכתובת כל אחת מוזמנת להביא דבר מאכל קטן או שתייה והכי חשוב מצב רוח טוב מחכה לכן שתהיה שבת חמימה ליאת

למעלה