שאלה...

buffstar

New member
שאלה...

נכון שיתוק שינה אז הוא באת בבת אחת או בהדרגה? כי תמיד שאני מנסה לעשות ויילד אני מרגישה את הידים נרדמות אבל אני עדיין יכולה להזיז אותם...

Real Dream

New member
תשובה...

שיתוק שינה בא בהדרגה, אבל לא כמו שאת מתכוונת (לפי מה שהבנתי). יש הבדל בין ידיים נרדמות לידיים משותקות. יד (או כל חלק אחר בגוף) יכולה להרדם בכל זמן, אם לא מזיזים אותה. שיתוק שינה בא בהדרגה, כך שהוא משתק את גופך חלק חלק ולא בבת אחת את כל הגוף.

LucidGuess

New member
שיתוק שינה אצלי

כשלי יש שיתוק שינה אני פשוט מרגיש פתאום שכל הגוף שלי משותק, בדרך כלל זה בא ביחד עם הוויברציות בו זמנית, אני אף פעם לא זוכר ששמתי לב מתי בדיוק זה קורה, אלא פשוט פתאום אני מרגיש "משותק" ואני לא מסוגל להזיז אפילו את קצה האצבע כלומר אפשר להגיד שזה כן בא בבת אחת. היי החלפת סיסמא!!
נֹעה?? מלפפונים חמוצים??? נו טוב...
Lucid

buffstar

New member
כשהצלחתי ויילד היו לי ווברציות

אבל לא ממש שמתי לב שאני משותקת...

LucidGuess

New member
בפעם הבאה תשימי לב לזה

בפעם הבאה שיש לך את הוויברציות, תנסי לזוז ותראי שאת פשוט לא מסוגלת, את תראי שכל הגוף שלך לגמרי משותק פרט לעיניים. Lucid

Real Dream

New member
הפעם היחידה שהיה לי שיתוק שינה

שהייתי ערה במלהכו - התעוררתי, נראה לי מחלום, ורק הראש שלי היה משותק. נכון לעכשיו זה בעצם שני שיתוקי שינה - הראשון והיחיד. וכן, החלפתי סיסמא. אבל זה לא סתם מלפפונים חמוצים - במדינת קונטיקט באמת קיים חוק כזה!

LucidGuess

New member
מה?? רק פעם אחת היה לך שיתוק שינה??

נֹעה כל כך הרבה זמן את כאן ורק פעם אחת היה לך שיתוק שינה?? נׁעה זה לא יתכן! תזיזי את עצמך כבר! תתחילי לעשות משהו! תעשי ווילד, תעשי חלומות צלולים, תעשי משהו בנידון! דיי זה לא יכול להימשך ככה את בכלל לא מתקדמת!! ונסיים ברוח אופטימית זו
Lucid

LucidGuess

New member
מה יש לך בעד מלפפונים חמוצים קופצים

שיתוק שינה מעיד על התקדמות בנושא! כל אחד שמתאמן ברצינות על חלומות צלולים יש לו לפחות כמה שיתוקי שינה! אם אין לך שיתוקי שינה זה מראה שאת לא מתאמנת ברצינות על חלומות צלולים, ובטח לא על ווילד! תתביישי!
Lucid

Real Dream

New member
לא נכון!

שיתוק שינה לא קשור לחלום צלול. אני יכולה להתקדם גם בלעדיו אם אני לא מנסה להתקדם בווילד! אני לא מכחישה שאני לא מתקדמת, אבל בכל זאת... וזה לא מלפפונים חמוצים קופצים, זה מלפפונים חמוצים מקפצים!

Real Dream

New member
נכון, אני לא מכחישה. ../images/Emo176.gif!

אני לא מכחישה שאני לא מתקדמת, אבל אני כן מנסה.... את שיטת המקל. אי חייבת לעצמי מקלחת קרה וחלום ביומן חלומות. אני לא רוצה ללכת להתקלח...

LucidGuess

New member
דרך אגב בקשר למלפפון החמוץ

דבר ראשון הייתי רוצה לראות ממש את החוק עצמו איך הוא רשום במילים בצורה רישמית מילה במילה, זה יהיה מעניין
ויש בזה איזה הגיון, מלפפון לפני שמחמיצים אותו הוא לא גמיש בכלל ונישבר בקלות אם מכופפים אותו, והוא בטח גם לא יכול לקפוץ. לעומת זאת אחרי שמחמיצים מלפפון, והוא נחשב כבר "מלפפון חמוץ" אז הוא הופך להיות אלסטי כזה, ואז אם מעמידים אותו על שולחן ומכופפים אותו ובבת אחת עוזבים, הוא באמת קופייץ!
Lucid

Real Dream

New member
מגעיל אחד!

אתה הורס את כל הכיף! כל הכיף בחוקים מטופשים זה פשוט לחשוב עך הטיפשות שבהם, ולא למצוא הסברים. אני מתכוונת להמשיך לחשוב שהמלפפון צירך לקפץ בכוחות עצמו! וגם: אסור לקשור לעצים מריצה עם שלט "למכירה" אסור לגדל תנינים באמבטיה אסור לתרנגולות לחצות את הכביש (מעניין את מי יענישו אם זה יקרה) אסור להשאיל שואב אבק לשכן בבית הסמוך אסור לחתולים להתרוצץ חופשי בלי שיותאם להם פנס אחורי אסור ללקק קרפדות אסור לרכב על אופניים בלי רשיון ועוד ועוד ועוד....

LucidGuess

New member
נֹעה? את עוד ערה???!!

עכשיו את רואה למה אין לך חלומות צלולים? כי כככככל הלילה את על האינטרנט!!!!!!!!!!!!
Lucid

Variety

New member
אצלי שיתוק שינה מגיע בהדרגה

ואפילו שאני משותק, אני יכול להזיז את הידיים, וזה מוציא אותי משיתוק. אני מניח שאני יכול להזיז אותם כי עצם המחשבה של לנסות מוציאה משיתוק.

למעלה