שאלה

ro ne n

New member
שאלה

שלום עשיתי חוזה מול גוף של לימודים עכשיו אני לא מרוצה מהמקום והחלטתי לבטל (הייתי שם פעמיים בדיוק) עכשיו אמרו לי בגלל שהתחלתי אני לא יכול לבטל (עדיין לא עבר 14 יום) השאלה אם הם יכולים לעשות זאת ואם אני פונה לבית משפט הוא יהיה לטובתי. אמרתי להם שאני מוכן לשלם דמי ביטול וקנס מה שצריך ולצאת משם אך הם אינם מוכנים אני ירשום פה את הסעיפים לגבי הביטול עסקה ומה אתם חושבים. ביטול: א. במקרה של בקשת ביטול שתתקבל במשרדי החברה תוך 14 יום ממועד ביצוע העסקה הוא מועד הרישום ובלבד שהביטול כאמור ייעשה 7 ימי עבודה לפחות לפני פתיחת הקורס יהיה הביטול כרוך בדמי ביטול 5% ממחיר העסקה או 100 ש"ח הנמוך מבניהם. ב. בקשות ביטל שאינן כפופות לסעיף א לעיל, צריכות להיות מוגשות בכתב ולהתקבל במרכז הלימוד עד 4 ימים לפני השיעור הראשון ובכל מקרה לא יותר מ 45 יום ממועד ביצוע העסקה. ביטול ההרשמה במועד האמור בסעעיף ב מזכה את הלקוח בהחזר כספי מלא למעט דמי ביטול בשיעור של 400 ש"ח. ג. ביטול ההשתתפות בקורס אחרי מועד זה מכל סיבה שהיא לא יקנה ללקוח כל פטור מתשלום שכר הלימוד והלקוח יהיה חייב בתשלום שכר הלימוד במלואו בין אם השתתף בקורס או לא. ד. מובהר בזאת כי על אף האמור בסעיפים ב ו ג לעל בנוסף לאמור בסעיף א בעסקת מכר מרחוק רשאי הלקוח לבטל בכתב את העסקה בתוך 14 ימים מיום עשיית העסקה ובלבד שביטול כאמור ייעשה לפחות שני ימים שאינם ימי מנוחה קודם למועד פתיחת הקורס דמי הביטול במקרה הזה יהיו 5 % ממחיר העסקה או100 ש"ח הנמוך מבניהם. אני באתי בדיוק אחרי 4 ימים מביצוע העסקה ולא הייתי מעוניין כי השיטה לא מתאימה לי והם אומרים לי שזה לא ניתן לבטל אני מדגיש ש 14 יום לא עבר! האם אני יכול לצאת בבית משפט צודק או לא אז מה כדאי לעשות האם המועצה לצרכנות תעזור או שהלך הכסף ?

אבל כתוב גם שהחזר יינתן

אם ביקשת לבטל לפני שהקורס התחיל, ואתה התחלת את הקורס. מציעה שתנסה להגיע אתם להסכמה.

למעלה