שאלה...

שאלה...

מהעטיפות של כל האלבומים, מי המעודפת עליכם? זה הסדר שלי: supposed former infatuation junkie- אין דבר קטנטן רע באלבום הזה (אולי would not come)!!! כל החברים שלי שראו את העטיפה אומרים: "וואי, איזה פה יפה של מיהו?"... עטיפה מדהימה... גם בחוברת של המילים שמפוזר השיער של אלאניס בכל מקופ... מדהים! דרך אגב, מישהו מוכן לרשום מה רשום בעטיפה (זה היה רשום גם בפוסטר ב- one tour) זה מתחיל משהו כמו: "we ask you to aside by the pollowing moral code upon" ועל מה זה מדובר ולמי זה מדובר? כאילו רשום שאנחנו שואלים על משהו, אז את מי שואלים? ועוד שאלה, בחוברת במילים של ,פרונט רוו´ יש פיסקאות בצבע צהוב שאלאניס לא שרה, למה? וחוצמזה גילתי שהיא שרה כמה משפטים מכל פיסקה בסוף השיר של ביצוע האקוסטי בברזיל. הדיסק עצמו לא משהו (אני מתכוון הדיסק החום שרואים שמה את אלאניס מוצצת אצבע או משהו... ולא לשירים). העטיפה האחורית פשוטה, אבל בכל מקרה הציון הוא - 10\10 under rug swept - עטיפה מדהימה. התמונה מדהימה אבל מה שעשה את העטיפה יפה זה השילוב של כתום וכחול.... החוברת לא משהו... כלומר התמונה יפה אבל למה בשחור לבן? ועדיין לא הבנתי את הקטע של הפרפר... הדיסק עצמו יפה (האדום והלבן) הדיסק הכי יפה (אל תבלבלו... אני מדבר לדיסק ולא לשירים) העטיפה האחורית לא משהו... 9.5\10 jagged little pill - עטיפה מדהימה. העטיפה האחורית היא הטובה ביותר. אבל בכל זאת החוברת מראה לנו רק את הגב של אלאניס ב- rty ומין תמונה אדומה פצפונת בסוף. הדיסק לא יפה, הוא סתם שחור...
8.5\10 now is the time - עטיפה נחמדה לא כלום חות מזה... 7.5\10 unplugged - עטיפה יפה, החוברת מדהימה, אבל התמונה בעטיפה לא משהו... הם לא יכלו לקחת תמונה מאיזה קטע מ- princess familiar, אלאניס שמה נראת מדהים!!! 6\10 (רק בגלל הקידמיות) alanis - הסינגל של אנאינויטד יותר טוב אפילו!!!!!!!!! רשום סתם אלאניס בסגול בכתב וורד... 5\10 דרך אגב, בתמונה זו העטיפה של sfij demo. אפשר לשים לב גם לשירים וגם לזמן שהם. ואני יודע אני לא ממציא. יש לי את הדמואים וזה אותו זמן בדיוק.

נריה פי

New member
הבחירה שלי...

אני הכי אהבתי את העטיפה של SFIJ הוא מושקע ויפה! אחר כך את העטיפה של URS למרות שיש בספרון רק תמונה אחת של אלאניס בשחור לבן... (אבל תמונה יפה של אלאניס!) וב-JLP כמו שאמרו רואים רק את גבה של אלאניס ותמונה פצפונת שלה! בסך הכל אני אוהבת את כולם!

זה לנריה פי ועל התמונה...

אין לי מושג למה התמונה קשורה, אני הכי שם לב לדימיון בינה לבין זאת שב- URS. כי גם לא רשמת כלום... אז בכל מקרה אם התכוונת לזה, אז דווקא זו התמונה:

AlanisJunkie

New member
מנצל שירשור!!!

לפני הכל, אני אוהב את העטיפה של JLP. מיסתורית כזו. ועכשיו לניצול השירשור: הידעתם שגם סי היימן, אחת הרוקריות הישראליות הבאמת מדהימות, שמשתתפת כאן בתפוז בפורום על שמה, אוהבת את אלאניס מוריסט? איזה כייף שאומנים ישראלים ובכלל אומנים מכל העולם אוהבים את אלאניס! לחצו כאן כדי לקרוא שירשור שהתחלתי בפורום שלה, ובו היא אומרת שהיא אוהבת את אלאניס. מדהימה.

נריה פי

New member
ניצול שירשור לא קשור!

מישהו יודע איפה ניתן להשיג את הסרט "דוגמה"?!

AlanisJunkie

New member
מה זאת אומרת?

בכל ספריית וידאו. ואם יש לך YES, אז את יכולה לחכות לשידורים חוזרים.

נריה פי

New member
סבבה!

ואין לי YES... איזה חרא! בעצם לסבו וסבתא שלי יש! אני יבקש מהם להקליט לי...

אני יודע שגם דנה ברגר אוהבת אותה!

לפחות זמרים מוכשרים.... מזל שיוסי עדן וכל המפחידים האחרים לא אומרים שהם מושפעים ממנה...

InvisibIe

New member
גם אני הכי אוהבת את העטיפה של SFIJ

גם העטיפה עצמה, גם החוברת, גם העטיפה הפנימית עם העיניים וגם הדיסק עצמו. גם כל פעם שאני מחזירה את הדיסק הזה לקופסה אני מכוונת אותו ככה שאלאניס תשכב בדיוק בפינה השמאלית למטה, שיהיה לה נוח. אבל זה רק קטע דבילי שלי.
חוץ מזה גם כל העיצוב של SFIJ מאוד מתאים למוזיקה שיש בו. החוברת של JLP לא משהו בעיניי אבל הדיסק נחמד. השחור הזה עם האותיות הלבנות איכשהו נראה לי מתאים, ויפה דווקא כי הוא פשוט. את העיצוב של URS אני לא ממש אוהבת, הוא נראה קצת כמו משהו שילד בכיתה ד´ הכין בפאוור פוינט, והתמונה-ציור של אלאניס לא דומה לה, היא נראית קצת כמו מישהי אחרת. העטיפה של האנפלאגד מאוד יפה, אפילו שזו תמונה לא משהו. היא דווקא פשוטה וזה יפה. גם החוברת והעטיפה הפנימית עם כל התמונות מההופעה יפות, רק הדיסק עצמו מכוער למדי.

j u n k

New member
דווקא אני הכי אוהבת את העטיפה של :

JLP - העטיפה פשוט יפה ומתאימה. גם האנפלאגד ממש יפה- היא כל כך יפה עליו :)

מישהי12

New member
../images/Emo70.gif

על העטיפה של SPIJ כתוב ככה - כללי המוסר על גבי האריזה (? מה זה PREMIESS? נדמה לי שזה אריזה). נע להימנע מ: הרג גניבה שקרים **** מיני (MISCONDUCT, שכחתי מה זה) לקיחת סמים מוזיקה, משחקים, שירה. מצטערת שאין לי כח לבדוק במילון. זו אחת הסיבות שאני אוהבת את הדיסק, כי הרבה זמן הייתי בטוחה שאלו סתם מילים מרחפות, ורק אחרי הרבה זמן ניסיתי בכלל לקרוא אותן. זה מזכיר את הקטעים שבהם אלניס שרה ברקע, וזה נשמע כמו סתם קולות אבל זה בעצם חלק מהשיר (כמו בSYMPATHETIC CHARACTER) אה, והעטיפה שלו הכי יפה לדעתי. אני גם ממש אוהבת את הצילום שעל הדיסק, כשהיא מצולמת כמו עובר.

מישהי12

New member
FRONT ROW!

למה אמרתי SYMPATHETIC CHARACTER? והזמן שלקח לי לכתוב את זה.. בכל אופן, התכוונתי לFRONT ROW. הקולות שיש ברקע בפזמון - זה בעצם היא שרה את הקטעים הצבועים. וזה עונה גם על השאלה השניה שלך.
ובדקתי-המילה PREMIESS בכלל לא מופיעה במילון (צרפתית?). MISCONDUCT - התנהגות רעה. שבת שלום.

למעלה