שאלה

eden7771

New member
שאלה

אוקי כמו בהודעה הקודמת, אני מאוד חדשה (עד עכשיו כתבתי ביומן 3 לילות) . אבל נכנסתי לזה חזק . בכל מקרה, הלילה חלמתי חלום. הייתי במיטה שלי כרגיל -זה אפילו לא היה נראה כמו חלום בכלל -לא הרגיש ככה. ספרתי אצבעות -היו 5 אבל היה לי הרגשה לא טובה . אח"כ הרגשתי את היד והיו יותר . ואז גם שמעתי כאילו היה מאחורי (לא קרוב אלי) כמו פיצול שלי אולי ? פשוט עוד אני . זיהיתי שזה חלום, אבל פחדתי נורא להסתובב ..ואני לא יודעת עם "אני" השניה אמרה את זה אבל היה לי הרגשה שהיא קוראת לי . נורא פחדתי והמשכתי לישון . אני לא בטוחה באיזה שלב אני -אני משארת שזה היה אולי, שיתוק שינה?..אבל האמת היא שזה דיי מפחיד אותי . אבל מסקרן באותה מידה . ובכל זאת נורא מפחיד . יש מישהו שיכול לעזור לי ולהרגיע אותי קצת ? חח :S

ravehor

New member
קודם כל 3 ימים זה פשוט מצוין!

באמת, האדם הממוצע צריך לחכות שבוע - שבועיים עד שיראה תוצאות. שיתוק שינה זה לא היה - כי לא היית משותקת, זה נשמע כמו סוג של התעוררות כוזבת. לגבי הדמות מאחורייך קודם כל צריך לזכור שזו לא מציאות, ומה שאת לא רואה לא קיים באופן חד משמעי
. אם הקול ששמעת עורר בך הרגשה שזו את עצמך - אז זה כנראה נכון, זאת הייתה המטרה של התת מודע בפניתו אלייך. בכל מקרה, הדברים האלה קורים הרבה ואצלך זה קלאסי - הקול היה מאחורייך, פחדת ולא העזת להסתובב. אבל למה בעצם? פעם הבאה היפטרי מהפחד ונסי לשאול את הקול מה הוא רוצה - מעניין מאוד למה הוא פונה אלייך! וחוץ מזה את צריכה לזכור שהסביבה בחצלול תלויה בהרגשה שלך. אם תהיי לחוצה ופוחדת, יהיו מסביבך דברים מפחידים. אבל יותר טוב מזה - בכוחך גם לסלק את הדברים הרעים. פשוט תאזרי אומץ ותזכרי ששום דבר לא יכול לפגוע בך. אם היית מסתובבת באומץ כדי להתעמת עם הקול מאחורייך, רוב הסיכויים שהיית מוצאת שם דבר קטן ולא מפחיד כמו גור כלבים, היה לי מקרה דומה
. בקיצור אני אסכם פה את הכל - היה לך חצלול ראשון באיכות טובה ומהר מאוד, והוא אף כלל דברים עמוקים, מזל טוב
. להבא, כשהתת מודע מנסה להתעמת איתך בדרך כזו הכי טוב לשתף פעולה ולא לברוח ממנו - ובסוף הוא זה שייסוג. בנוסף תשתמשי בטכניקות להגברת צלילות כדי להאריך את זמן החלום, ותמשיכי עם היומן והבדיקות זה עושה לך רק טוב!

eden7771

New member
וואו איזה כייף חח

חלום צלול ? חח בחיים שלי לא הייתי חושבת שזה יקרה כ"כ מהר..בכל מקרה הרבה תודה רבה :)

Aldreamer

New member
וואי טווב!

3 ימים?? אני כבר כמה חודשים בזה והיו לי רק שיתוקי שינה מעפנים

eden7771

New member
טוב זה גם משהו:)

ועדיין כל הכבוד על ההתמדה D: הלוואי שלי היה כוח התמדה כמו שלך .. בהצלחה:)

למעלה