שאלה

שאלה

שלום, איכשהו הגעתי לכל החומר אודות חלומות צלולים ממש לפני יומיים, הסתקרנתי, וכבר כתבתי היום בבוקר ביומן חלומות! יש משהו שאני לא מבין... נגיד שאני בחלום, ופתאום "נזכר" "לבדוק מה השעה" פעמיים, או "לספור אצבעות", ובכך בעצם לבצע בדיקת מציאות. בהנחה שהבדיקה תכשל, אני אמור להבין שאני בחלום. מרגע זה, האם אני פשוט "רשאי" "לעזוב" הכל ולעשות מה שבא לי? אני פשוט לא מבין את המעבר בין החלום הרגיל, לַצָלול. ועוד משהו, האם סביר שאזכור לבצע בדיקת מציאות שתיכשל, אך עדיין להמשיך בחלום הרגיל ולא להבין שאני בחלום? אשמח לשמוע מכם החצלוליסטים עוד מידע שעשוי לעניין (אתם יודעים, פשוט איך זה מתנהל ומרגיש) תודה מראש יום טוב

ravehor

New member
בוודאי שאתה רשאי

ברגע שביצעת את בדיקת המציאות והיא כשלה, כמו שאמרת אתה מבין שאתה חולם. אם אתה באמת הופך להיות צלול ובעל מודעות, אין סיבה שתצטרך להמשיך בסיפור החלום הרגיל. אתה תהיה בעל כושר קבלת החלטות כמו במציאות, כמו שאתה מרגיש עכשיו. עכשיו, להגיד לך שזה מה שקורה כל פעם? זה לא
. יש פעמים ש"אין לך כוח" לעשות ב''מ, ויש מקרים שכבר ביצעת אבל לא התייחסת לתוצאה. הרבה פעמים קרה לי למשל שהייתי בהתעוררות כוזבת, גיליתי שזה חלום - אבל הייתי עייף והלכתי לישון. בשביל לצמצם את המקרים האלה, עלייך להשקיע טוב בבדיקות המציאות שאתה עושה (במציאות הכוונה). אל תשלול ישר את האפשרות שזה חלום, אלא באמת תבדוק זאת. ודבר נוסף - הכן את עצמך לאפשרות שזה כן חלום. ב2-3 מב''מ במשך היום תדמיין שהבדיקה כשלה ואתה כרגע נמצא בחלום. תסתכל סביבך - מה אתה רואה? מה תעשה עכשיו? באילו טכניקות להגברת צלילות תשתמש? זה יגביר את הסיכוי שלא תתעלם מתוצאת הבדיקה בחלום. ואיך זה מרגיש? עילאי, במיוחד תחושת ההישג שהגעת לזה

למעלה