שאלה

riki23

New member
שאלה

מאיזה משקל זה נחשב להיות שמן או מלא? לעיתים יש ויכח על אותו מבנה גוף שאחד יגיד- בינוני, ושני יגיד - מלא? איך באמת קובעים?

הטבלה הזאת דכאה אותי אבל...

מצרפת טבלה שהיא ממש לא ברוח הפורום הזה, בתשובה לשאלתך... אפשר להדפיס ולזרוק עליה חצי מטרה או משהו...

עופר 123

New member
אם מסתכלים למעלה....

רואים ש"פורום 'שמנות ויפות' עוסק בחיים במידות גדולות, באהבה ובקבלה עצמית בכל מידה ומשקל, ובמאבק באפליה האנטי-שמנית בחברה. הפורום אינו פורום דיאטות, וניתן להפנות את הדיונים בעניין לפורומים הרלוונטיים."

הי עופר, למה שרשור זה נתן לך רושם של דייטה...

כוס הקפה שלי וטים טם חברה הנאמן, חולקים עלייך עד מאד...

מודה, זה טיעון חזק

אבל להגנתי הצעתי להשתמש בה כלוח קליעה למטרה ולא כמסמך יעד נחשק...

riki23

New member
ברור

לא דיברתי על דיאטה, לפני שבאים בטענות כדאי לקרוא טוב את דברי.

אני חושב שמה שעופר התכוון לומר

זה שאנחנו לא כל כך מתעסקים בהגדרות כאן. יש פורומים שכן, והם יכולים לענות לך שאלות כאלו. אנחנו מתעסקים בקבלה עצמית ואנחנו יכולים לספר לך שמעטים האנשים שלא יפים- ברגע שהם מקבלים את זה..

supersonic777

New member
דבר ראשון,יש טבלה על פי קבוצת גיל,ז/נ,גובה..

ומשקל... שני,יש את ה - BMI,שכולם יודעים מזה...(מדד להשמנה) שלישי,ויזואלי...

עלמה88

New member
למה הכוונה להיות שמן?

למדתי לפני 25 שנים שסטטיסטיקה יכולה להכאיב, במיוחד כשנמצאתי באחוזים הקטנים. הבנתי אז שחשוב להתמקד ולהבין על מה מדברים ושאלה שלך כשאומרים שמן או מלא אם שואלים על בריאות - יש מדדים מטאבוליים, שנבדקים בבדיקות דם, לבריאות, משקל לא חייב להיות אחד מהם, למרות שחוזרים ואומרים שכן כי סטיסטית.... אם שואלים על אסתטיקה, על יופי - היופי בעיני המתבונן, גם כשהוא מתבונן בעצמו במראה. מה זה שמן / מלא בשבילך? על מה מדובר?

למעלה