שאלה..

mistix girl

New member
שאלה..

שלום לכולכם..! אני בת 17 וחצי עוד מעט.. ואני מתה לעשות צניחה חופשית (אבל קודם צניחת היכרות.. כי אני אות מפחד!!) ולמה אני אמות מפחד..?- כי יש לי פחד גבהים.. השאלה היא אם יש אפשרות להתגבר על הפחד באמצעות הצניחה..? תודה מראש ביי בי

oferbar

New member
מתים לא פוחדים

אז אם קודם תמותי לעשות צניחה, ואחר כך תמותי מפחד, אז התשובה כן, הפחד יעבור :) למעשה, תחושת הגובה די אובדת ב 12,000 רגל, לכן לדעתי יותר מפחיד לעמוד בראש בניין גבוה. אבל ללא ספק תחושי התרגשות עזה מן הרגיל ;) בהצלחה! שמיים כחולים (ורגועים) עופר

80s girl

New member
do it ^_^

למרת שעשיתי רק טנדם אחד אני יכולה להעיד , שלעמוד במרפסת של דירת נופש בחדרה בקומה החמישית עם מעקה נמוך מאוד, הרבה יותר מפחיד מלהביט מהדלת הפתוחה של המטוס בגובה 4 קילומטר מעל האדמה!!!

oferbar

New member
דירת נופש? בחדרה?!?

רק המחשבה על זה כבר מפחידה ;)

80s girl

New member
דווקא מקום מדהים - and i can´t swim

כמו בית מלון... חוף פרטי..כל הבלה בלה בלה.. רק בלי שרות חדרים) הדבר שהפחיד אותי בצניחה בבונים זה הים!! זה היה הדבר הכי מפחיד, לטוס מעל הים שאלתי את המדריך למה אנחנו טסים לכיוון הים ומתרחקים מהחוף ... אז הוא אמר בשביל לתפוס גובה ... למה אי אפשר לתפוס גובה לאורך רצועת החוף? ...

odeny

New member
לא מפחיד בכלל!

שימי לב לקוריוז הבא: אני עוסק בצניחה חופשית כבר כשנתיים, אבל לפני מספר חודשים, כשניסיתי לעסוק בטיפוס על קיר (יש קיר טיפוס בספורטק בת"א), למרות שהייתי קשור ומאובטח מכל הצדדים, כבר בגובה 5 מטרים רעדו לי הביצים וצרחתי על המדריך שיוריד אותי... משום מה - לראות את הרצפה מגובה 5 מטר היה יותר מפחיד מאשר להביט על רצועת החוף במועדון הבונים מגובה 4 קילומטר.... בקיצקצ - צניחה חופשית - לא מפחיד, אבל אטרף לא נורמאלי!!!!!

mistix girl

New member
את זה כבר ניסיתי..

תודה על העידוד.. והקטע הכי מוזר הוא שטיפוס על קיר ניסיתי כבר לפני כשנה וזה חבל על הזמן!! באמת! אבל משום מה הצניחה החופשית יותר מפחידה אותי.. :) גם סנפלינג זה ניפלא!! ניסית??

odeny

New member
ניסיתי גם סנפלינג

ניסיתי גם סנפלינג, אבל לומר את האמת - שום דבר לא משתווה לריגוש שיש בצניחה חופשית, הגוף משחרר כמויות אדרנלין חריגות ביותר!!!!! אפילו באנג´י לא תופס לעומת צניחה חופשית... יאללה - תבואי למועדון הבונים ותירשמי לקורס.

למעלה