שאלה.........

CarolineKinney

New member
שאלה.........

יש לי כבלים ולא YES רציתי לדעת: איזו עונה משדרים ב YES ?

בyes לא משודרת עונה של הכי גאים שיש

אלא עונה של קוויר בעיר, הסדרה הבריטית והמקורית שלפיה האמריקאית נוצרה...

CarolineKinney

New member
בטח סתם משעמם......

בריאן לא שם ולא ג´סטין וכל השאר אז בטח מגעיל משעמום ! ראיתי את זה פעם לא משהו....

סילביא

New member
מסכנים...

מה הטעם לראות את זה בלי ג´סטין?!!? זה כמו מרק בלי שקדי מרק.... חוץ מזה שרק לחשוב על הדמויות מדברות באנגלית בריטית ... זה עושה לי רע ......

CarolineKinney

New member
מה שלא יהיה.......

וטובה ככל שהיא תהיה......... לעולם לא יהיה לה את הפלפל המיוחד הזה של בריאן קיני גם המראה וגם הדיבור........או את המתיקות האין סופית של ג´סטין ובכלל העלילה המרשימה. אבל מה לעשות....... "everybody´s a critic"

סילביא

New member
נכון

מסכימה עם כל מילה..... רק חבל שלאט לאט בריאן הופל מתוק ומתוק יותר וג´סטין אכזרי ואכזרי יותר...אבל החיים קשים, לא?

סילביא

New member
לycarolinekinne

אני יודעת שאני קצת נודניקית בנושא...(סליחההה) פשוט לא יוצא לי להיות הרבה ליד המחשבץ. אני אשמח אם תיצרי איתי קשר באי סי קיו 77222070 או איך שנוח לך המון תודות

אני חושב

שמכיוון שאחרי הפרק השמיני הסדרה האמריקאית פנתה לכיוונים שונים מהמקורית, הבריטית, אין ממש מה להשוות. אפשר לומר אפילו שמדובר בשני סדרות שונות, כל אחת מהן מיוחדת בדרך אחרת...
שרימפי

ליס יש את הגירסה האמריקאית

רגע רגע בטח שביס אנחנו רואים גם את בגירסה האמריקאית! יש לנו ערוץ 3... ואנחנו מרוויחים גם את הגירסה הבריטית שאני גם אוהבת.... היא מתוחכת כזו כמו שהבריטים יודעים לעשות טל

זה לא משעמם...

הכי גאים שיש באמריקה היא החיקוי הרי...וסטיוארט(בריאן)מגלם בצורה מעולה את התפקיד שלו, אולי הם לא נראים כמו שהאמריקנים נראים, אבל הסדרה מעולה!

CarolineKinney

New member
"evetybody´s a critic"

O.K.......... As i always say: "evetybody´s a critic" היופי הוא בעיני המתבונן וכל אחר אוהב מה שבא לו........ כל אחד הוא מבקר מה לעשות?! אבל משום מה החיקוי התעלה קצת יותר מידי מעל המקור.......מה לא........

ראית את הבריטית?

ולא דיברתי רק אלייך...דיברתי אל השאר שסתם מדברות אבל הן לא ראו את הבריטית...

רינת4

New member
לא ראיתי את הבריטית,

אבל השחקנים שם,לפחות,ממש מכוערים! חוץ מזה שמשחק את ג´סטין(לא יודעת איך קוראים לו שם). אז איך אפשר לשכנע שבן-אדם כזה יהיה אחד הגברים הכי מבוקשים??

למעלה