שאלה:

שאלה:

מה לדעתכם הסימן שהכי מראה על בנאדם שהוא מאוהב? ואני מתכוון אהבה אמיתית אתם יודעים, לא חרטא... תודה לעונים

אני לא חושבת שיש משהו אחד ספציפי

אלא שהכיוון הכללי של הבנאדם הוא 'היי'.. ראש סדר עדיפויותיו זה בת/בן הזוג.. את כל ענייניו הוא יסדר בהתאם לצרכי/רצונות השני. זה יכול להתבטא מול משפחה.. חברים.. עבודה.. מפגשים.. אפילו סתם קניות ברחוב.. כל דבר יהיה בהתאם לצד השני שיהיה הכל לשביעות רצונו/ה ובתוספת חיוך ענק ועיניים נוצצות שאתם לא מבינים מה הקשר בינם לבין זה שאתם מספרים לו עכשיו על הקושי עם אחד הילדים שלכם....... הוא בעולם אחר!! ;)

אמן

עלי אהבה כזו(= ורציתי להוסיף שלדעת הרבי:אהבה אינה רגש מעוור אלא דבר שנבנה לאט לאט ע"י הפעולות הקטנות הדאגה ההדדית הכבוד השיתוף גורמים לבסוף שלא תכלו לחשוב את עצמכם בלעדי הבן זוג!

יפה יפה..

אני אוהב חבדניקים, אבל לא אוהב את אלה שלוקחים את זה כבד.. כאילו, המשיחיסטים..

קבל

שעון נעצר לי זה רמז ראי שנשבר לי זה רמז נוצה קטנה על אדן החלון פרפר נתפס לי בוילון גשם ביום חמסין גאות ושפל הכל משל הכל סודות בלי פשר מה הנמשל ומה הקשר למה אני עדיי לא תופסת מיתר שפקע לי זה רמז נר שכבה לי זה רמז מכתב רשום חוזר אל השולח עציץ יבש פתאום פורח עורב שצורח מה הוא מבשר לי כוכב נופל וקשת בשמיים שחפים עפים על פני המים מה הם אומרים לי מה הם מספרים לי אבל רמז אחד כבר הבנתי לבד כבר הבנתי היטב לחיים סמוקות כמו אש פעימות חזקות של הלב חום וקור וצמרמורת לילות בלי שינה מה זה אומר אני כבר מבינה חלומות בהקיץ דמעות בלי סיבה מה זה אומר זה אומר אהבה

מה זה?

את כתבת? ואת הקליפ מהיוטיוב שהעלת אנלא יכול לראות.. אני מפון ישן

שםאנילא

New member
שהוא עושה שטויות שאחרים רואים...

למעלה