שאלה...

duvdevanim

New member
שאלה...

אם י לי טלפון אלחוטי של פנסוניק (מלפני משהו כמו 5 שנים, אבל הוא מאד מאד טוב,... פעם הוא עלה מעל 1000 שקל...) האם יש סיכוי שיגנבו לי שיחות??, על הקו שלי מותקן גם שירות ADSL... לפי הידוע לי בטלפון עצמו אין מנגנון כנגד גניבת שיחות....

באיזה תדר עובד הטלפון?

אם הטל´ עובד בתדר שהיה מקובל אז ז"א 25 מג"ה אז ודאי שאפשר לגנוב ממך שיחות כל עוד השפופורת לא מונחת על הבסיס. אם הטלפון עובד על 900 מג"ה שאינו חוקי בארץ אז הסכוי נמוך יותר מכיוון שרק למעטים יש טל´ כזה. הבטוח ביותר הוא 2.4 גיגה אבל למרות הכל אין טל´ שא"א לגנוב ממנו!

אף פעם טלפון אלחוטי לא עלה

אלף ש"ח . מוזר הסיפור שלך . ליפני 10 שנים היו טלפונים אלחוטיים למרחקים גדולים . ליפני שנולד פלא פון הם עלו בסביבות 1500 ש"ח אפשר היה לדבר איתם עד מרחק של 5ק"מ עים אנטנהT על הגג . בקשר לגנבה . אים בטלפון אין קידוד לשיחות וזה כתוב בחוברת המצורפת . אז אפשר לדבר על חשבונך ליפני כ6 שנים אני דברתי הרבה על חשבון השכנים במיוחד לחו"ל . אז תהייה זהיר

נעם69

New member
קרקר...אני לא הייתי מתגע בזה

גניבת שיחות היא עבירה פלילית!!!! אמנם על העבירה, בהנחה שעברו6 שנים, חלה התיישנות...אבל את תתגא בזה... אתה עבריין פשוט.

במעמד סיני כבר ניסו לשמר את הצדק

ומאז יש בעיות . אז היום במאה עשרים ואחד הוא יצליח

2.4 GH משדרים לווינים

טלפון אלחוטי שאסור ביבוא משדר מעל 800MH שזה תדר של חברות הסולולר

גם היום . רק חריגים עושים בעיות

אלה שהיום יש מה לקחת מהזולת . עד שנת 1968 גרנו בטירת כרמל משניקרא כפר. לי ולהורי היה מפתח אחד לדלת הבית, היה איזה מחבוא מיתחת לעציץ. כל מי שהיה מגיע הבייתה היה מוצאי את המפתח ופותח את הדלית . אז לא גנבו , כי לא היה מה ליגנוב . היה מקרר קרח . רדיו אחד שפעל על הנורות . היום יש שפע של דברים מה ליגנות . אז פירצה קורצת לגנב . מכשירי טלפון היו רק לאנשים מיוחדים . הייה טלפון ציבורי אחד במרכז הכפר

למעלה