שאלה

menicegirl

New member
שאלה

שלום, אני עובדת בחברת תקשורת כלשהי ויש אצלנו בחור חמוד אחד שאני מתה שהוא ישים אליי לב וזה לא קורה,אנחנו עובדים כל אחד במחלקה אחרת אך אפשר להפגש תוך כדי ויש בנינו אינטראקציה במהלך המשמרות,זה קצת מסובך להסביר במה אני עובדת,אבל זה קשור במידע תקשורתי על חברות שונות למשל-סלקום,חברות פרסום,תקשורת,מטרנה,תרופות,פייזר,פלאפון,רכבת ישראל וכו' אני מתה שהוא ישים אליי לב אבל הוא-נקרא לו ת' ממשיך בשלו. מה אפשר לעשות? הוא חתיך בעיני ואני לפעמים מתבלבלת כשאני מדברת איתו,זה קצת מביך,אבל מה לעשות,בעיני הוא נראה טוב ויש לו נפש שהייתי מתה לחדור אליה [לא הייתי מתנדגת שהוא יחדור אליי גם:)] מה לעשות? זאת שמאוהבת בת'

עניתי כמו אחרים בפורום הכרויות

חג אורים שמח והמון
http://www.youtube.com/watch?v=mtwAjgeBEsc

mansbrain

New member
הדרכים לעשות זאת

אז איך עושים את זה: 1. הדרך הישירה: להגיד לו שהדבר הכי טוב שהוא פגש בחייו מזמין אותו לדייט. 2. הדרך הקצת פחות ישירה: להגיד משהו בסגנון "אני מתה לשתות קפה ואני מחפשת בן זוג שילך איתי....נבחרת". 3. הדרך הלא ישירה: לפלרטט איתו, לצחוק איתו לעשות לו עיניים, לשחק בשיער כשאת מדברת איתו. תראי אם את רוצה לדעת האם יש ביניכם סיכוי, את צריכה לעבור את מבחן 5 השניות הידוע. רק אז תדעי אם הוא יכול להרגיש משיכה אלייך או לא...

mansbrain

New member
מבחן קשר העין

מתבוננים לבחור בעיניים ובוחנים את התוצאות לפי המפתח הבא(נניח בפאב, מועדון וכ"ו): המצב הרע - את מסתכלת עליו, הוא משפיל מבט ופונה לעיסוק אחר - הוא לא מרגיש משיכה כלשהי אלייך או כמעט כל משיכה אלייך. המצב הלא נוגע - הוא מסתכל לשתיים שלוש שניות משפיל מבט ומחייך - הוא ביישן, אבל הסיטואציה מסקרנת אותו. לא ניתן לדעת מה היא מידת המשיכה אבל היא קיימת. המצב טוב - הוא מסתכל לשתיים שלוש שניות, משפיל מבט ומחייך, לאחר מכן מביט חזרה - חש משיכה חזקה. אם הוא לא ביישן הוא יגש לדבר איתך. המצב מעולה(והנדיר) - הוא מתבונן עלייך למשך 5 שניות ומעלה - משיכה מאוד חזקה...רוב הגברים לא יצליחו להתבוננן לכל כך הרבה זמן..

שלום

נסי לפנות אליו כשאינו עסוק מדי, לשוחח אתו, לפתח אתו עניין רגשי משותף בהדרגה ולהיות נחמדה אליו. התחילי מנושאים הקשורים לעבודה המשותפת והמשיכי באישיים יותר.

Megie

New member

אני במקומך שולחת לו את ההודעה שפרסמת פה...נראה לי שהוא יזרום
ועכשיו ברצינות.. מה את יודעת עליו? שם/גיל? כל דבר שאת יודעת עליו, יכול להוות לך יתרון כנושא לשיחה ראשונית.. הכי פשוט לעשות את זה בהפסקה כשאת נמצאת עם עוד חברה-אז אפשר לפתח שיחה למשל על התפקיד שלו/שלך.. תנסי למצוא זמנים משותפים בהם יש לכם אינטרקציה ולהיות יצירתית וליזום שיחה
במקרה הגרוע, תבררי איך קוראים לו ותוסיפי בפייס "היי, אתה נראה לי מוכר.. יש מצב שאתה עובד בX?" זה הכל
בהצלחה

למעלה