שאלה,

al19

New member
שאלה,

שלום, יש לי שאלה יש אנשים שחולמים חלומות ואז שיש אירוע מסויים (נגיד דרמטי או משהו) הם בטוחים שהם חלמו את זה ובעצם "ניבו את העתיד".... לא רק זה אפילו הם בטוחים גם שאמרו לאנשים על החלום ואז בסוף זה כאילו "התגשם" אני יודע שהרי ברור שהם לא חלמו על זה וגם ברור לי שהם חלמו על משהו אחר והמוח שלהם עשה איזה קישור ישיר למה שהם חלמו ואז הם בטוחים שהם חלמו את האירוע עצמו . אתם יכולים להרחיב לי על הנושא הזה ? (כי אם לא אני יתחיחל להאמין שאנשים יכולים לראות את העתיד...וזה באמת עצוב)

numb77

New member
אני יכולה להגיד לך על עצמי שלי יש חלומות

נבואה ואני כבר חזיתי את העתיד מספר פעמים..

al19

New member
וזה את אומרת בפורום פסיכולוגיה ?

אני סתם צוחק. הנקודה היא, שאת באמת חושבת (בפורום פסיכולוגיה) בצורה מדעית, שחזית את העתיד ? כי זה לא הגיוני לחזות אירועים שעדיין לא קראו בעבר שמשתנה בצורה רנדומלית בצורה מדעית זה פשוט לא ייתכן. הדעה שלי מה הפסיכולוגים אומרים על הנושא הזה. (אגב שאלתי את השאלה בפורום חלומות והם אמרו לי שהם כן מנבאים את העתיד..)

numb77

New member
חחח אין לי בעיה להגיד את זה בפורום פסיכולוגיה

אני אומרת לך שזה באמת קרה לי.. אתה יודע מה? אולי זה יותר מדי כבד לקרוא לזה "נבואה"... אבל בהחלט היו לי חלומות שחזיתי את העתיד.. וזה יכול להיות מאינטואיציות.. (האינטואיציות שלי מאוד חזקות...), ממחשבות במהלך היום, ומסתם דברים...

al19

New member
נראה לי

כאילו .. אני בטוח שזה לא באמת "לחזות" את העתיד.. אלא פשוט משהו שחלמת ואז המוח שלך קישר לחלום .. אבל הוא קישר לחלום שלא באמת קרה.. חלומות זה מסובך .. אבל אני בטוח שאת ה"עתיד" את לא חלמת עדיין... זה לא קרה. נראה לי שפשוט קשרת לזה... לחלום שהיה..

למעלה