שאלה...

KבתאלK

New member
שאלה...

הכרתי מישהו ובגלל שהזזתי פגישה כי היה לי דברים לעשות והוא קרא לי כבדה ואני לא אוהבת טיפוסים כאלה. טעיתי לעצמי מה נסגר עם גברים לאחרונה או שזאת אני?

נסיה 5

New member
הנה המחשבות שלי:

הבחור היה באמת מעונייין בך אך את הראית לו הפוך ממה שהתכוונת לעשות כלומר הראית לו שהוא לא מעונייין בך ובנימוס אמר לך שאת כבדה במקום לומר משפט שיעצבן אותך יותר כמו "תגידי את האמת, נכון שאת לא רוצה מערכת יחסים?"
אולי משהו בך לפני המעשה או אחרי המעשה גרם לפאשלה? יש דברים שצריך לפנות את כל הזמן שבעולם בשביל הדייטים הראשונים עם הזמן לראות מה קורה באמת אבל את חייבת להראות שאת רוצה מערכת יחסים (לא בצורה נואשת, ייאוש מרתיע ומבריח לא רק את המין הגברי אלא גם ההפך...) הקיצר חוסר טאקט כמו שנוטים לומר... מכל דבר לומדים ואולי לנסות להתקשר אליו בשיחה כיפית ולומר לו שאת מצטערת שאת לא יכולה היום אך מחר בכיף תוכלי כי הוא מוצא חן בעינייך ואת רוצה לראות מה קורה אם כמובן ירצה... ככה לדבר.

ואוסיף

אולי לבחור נמאס ממשחקות משחקים או כאלו שלא רוצות להראות יותר מדי התלהבות והוציא עליך את הקיטור ? עם הניסיון למדים לא לעשות כך וגם למדים לא לשפוט מהר מדי אנשים וגם למדים עוד כמה תובנות..
http://www.youtube.com/watch?v=HMDVk0qaoJk

LightMyWay

New member

אם בחור היה אומר לי שאני "כבדה" כי יש לי דברים חשובים שאני צריכה לעשות ואני לא יכולה להזיז אותם בשביל פגישה איתו אז הייתי חותכת איתו באותו רגע. זה מרגיז לשמוע דבר כזה וזה ילדותי וקטנוני להגיד את זה. תהיה בוגר ותבין את המצב. אם אין הבנה במערכת זוגית אז אין טעם להיות בה. משום מה זה מזכיר לי מישהו שאני לא סובלת. משפטים כאלה רק יוצרים אצלי אנטי.

EastGirl83

New member
גם אצלי....

אני גם לא אוהבת את הקטע הזה שהם אומרים "כבדה".... גם אני ישר הופכת להיות אנטי כלפי אותו אחד שאמר את זה, מתוך מחשבה, שאם זה היה הפוך, אין מצב שהיה משנה את כל הסדר רק בשביל להתראות עם אותו אדם. לא אוהבת את המילה הזאת "כבדה"

שלום

צריך למצוא את האנשים המתאימים והטובים לנו. רצוי ליצור קשרים מתוך אהבה, ואז יהיו יותר יציבים וחזקים. רצוי ליצור קשרים בעיקר במסגרות, כמו חוגים ולימודים. רצוי ליצור קשרים לאט ולפתחם עם התחזקות האהבה עם ההיכרות. אז פחות תתאכזבי.

שמתי
שרוב הנשים ממש מתעצבנות כשמשתמשים במונחים: 'כבדה' ו/או 'קלה' ו/או 'קלילה'
אז אומר לך בצורה פשוטה, האם זה שהוא לא יודע להסביר את עצמו כמו שאת מצפה לשמוע סיבה לחתוך ? אנילא חושב כך, גם אני תמיד שומע דברים שלא תמיד כיף לשמוע ולוקח בחשבון שיש (א)נשים עם בעיית שפה, יש (א)נשים עם בעיית אוצר מילים, יש (א)נשים עם בעיית דקדוק, יש (א)נשים עם בעיית ניסוח, יש (א)נשים עם בעיית ADHD ועוד. לכן אני מאוד מאוד נזהר במיוחד בתחילת הכרות מלהניח הנחות. באחד הסרטים נאמר (וסורי על השפה): Assumption is the mother of all FUCK UPS! ולהעיף אדם בגלל בעיית תקשורת כזו מההתחלה זה ה-אים-אים-אים-אים-אימא של הקטנוניות לא פחות מאלו ש: כל הגברים בשם X תמיד Y
http://www.youtube.com/watch?v=WQEoHXRYFMA

Megie

New member
ערב מקסים בת אל

אני חושבת שהוא בכלל לא ניסה לפגוע/להעליב או כל דבר בסגנון... לא חושבת שהביטוי הנ"ל שזה הופך אותו לטיפוס מסויים. הוא פשוט ניסה לשכנע אותך להפגש בכל זאת והשתמש בסלנג מה שכיום רובנו עושים..ואולי לא חשב שזה עלול לפגוע בך או משהו בסגנון. לדעתי-תבליגי... תכירי אותו עוד קצת כדי להבין האם הוא נכנס לקטגוריה של הגברים שאת פוסלת, או שאולי יש לו סיכויי קטן לעבור בהצלחה את הסלקציה שלך

Survivor Man

New member
מה נסגר עם ההכללות לאחרונה?

יש אנשים שקופצים מעל הפופיק עוד לפני שהספיקו לראות אותו. תגידי לבחור שתשמחי למצוא מזכיר מתאים שינהל לך פגישות, אבל את לא צריכה דיאטן שמתיימר להיות מזכיר כרגע.

alona 27

New member
לדעתי המקרה הספציפי הזה לא אומר כלום

הוא התאכזב שביטלת פגישה וקרא לך כבדה. זה באמת מאכזב שפגישה מתבטלת, וכל עוד הוא לא צעק עלייך או עשה על זה שיחת יחסינו לאן זה בסדר. אם הוא כל הזמן קורא לך כבדה אז יכול להיות שהבחור באמת ממורמר ויש לכם בעיה. אבל לדעתי המקרה הזה לבד לא אומר כלום.

למעלה