שאלה.

עצירת הירידה במשקל

אינה תופעה נדירה לא כדאי להיכנס לדיכאון מה גם שאת בתחום המשקל התקין. מה שקרה הוא שיחד עם השומן ירדו גם שרירים ולכן ההוצאה הקלורית קטנה. כדי להחזיר את השרירים ולעסוק בפעילות גופנית כלשהי. זה יעזור גם בירידה. לצערי הסיכוי שלך לעלות בחזרה ללא פעילות גופנית גבוה יותר מהאפשרות שתשמרי על המשקל. וזאת עוד סיבה לעסוק בפעילות גופנית.

kiticat

New member
זו לא עצירה

זה דיאטה שבמשך 3 חודשים לא זזה לשום מקום. לא הורדתי אפילו קילו, כך שירידה בשריר- לא הייתה.

kiticat

New member
שאלה.

אני 75 קילו על 175, משמע יש מה להוריד, ולמרות שאני לא סופרת- רק מקפידה על אכילה כשיש רעב ואכילה מינמלית, הקלוריות ביום ממוצע מגיעות ל1000-1500 לכל היותר. אז למה לעזאזל אני לא יורדת? לא, אני לא מתעמלת. ואין שרירים שנבנים.

YNAVA

New member
לא לוותר לשומנים לא להתיאש כאשר יש

ירידה לא לוותר!!!! זאת המגמה מה לעשות שכדי לרדת במשקל צריך לעבוד. ולעבוד קשה. שמעתי על תוכנית הרזיה שעוזרת לרדת וכן ולהחזיר את כל החוסרים שיש בגוף שנובעים מדיאטות ומכל מיני רעלים בגוף. יש הודעה בלוח המודעות שמפנה לנושא הזה. המודעה היא של נאוה מכפר סבא. תנסי אולי זה יביא לך את האפשרות לרדת את 6-5ק"ג הנותרים ביותר כיף וקלות ולהחזיר לגוף את הוטמינים שחסר לו.

kiticat

New member
זהו!

אני זורקת את המשקל הזה דרך החלון! אכלתי עכשיו. ולא התפנתי, מטבע הדברים אני אמורה לשקול יותר, לא? לא!!!! 74.8- זהו! נמאס לי!
זורקת את החלון. למרות שכשלא הייתי אוכלת מאוזן, והייתה לי אובססיה לגבי המשקל וקלוריות, רזיתי, הגעתי כמעט ל71..... אוף!

למעלה