שאלה

salamandr

New member
שאלה

ניסיתם פעם להתגבר על פחדים שיש לכם בחיים דרך חלומות צלולים? חשבתי שזה דבר מצוין עד שהיום בלילה חלמתי חלום צלול והחלטתי לנסות את זה. יש לי פחד במה אז החלטתי ליצור אודיטוריום ענק עם מלא אנשים ולהופיע(אני מנגנת). אחרי כמה ניסיונות הצלחתי ליצור מעין אודיטוריום והופיעו בו המון אנשים. אבל מה שקרה זה שמרוב שאמרתי לעצמי שזה חלום, בכלל לא התרגשתי ולא הייתה לי שום בעיה לנגן. האם זה חד פעמי ויכול להיות שאם אני אנסה את זה שוב זה יעבוד?ואני אוכל להתמודד בצורה טובה עם הבעיה? מישהו ניסה פעם דבר כזה?

LucidGuess

New member
הממ....

לי יש ממש פחד מגבהים, בכל פעם שיוצא לי להשען מעל איזה מעקה של גג גבוה ולהסתכל למטה אני מיד מתחיל להרגיש פחד חזק שאין לי שליטה עליו וסחרחורת ואני חייב מיד לזוז משם רחוק מהמעקה... פעם אחת שניסיתי ווילד ובשלבים המתקדמים פתאום הרגשתי שאני באמצא של נפילה במהירות למטה ממש כמו רכבת הרים שצוללת במסילה למטה, זה היה כל כך מפחיד שבכוח הערתי את עצמי ולא יכולתי להמשיך עם זה הלאה... Lucid

fcfighter

New member
עזרה... בקשר לפחד במה

אני גיטריסט בלהקת רוק עצבנית, חומר מקורי מצוין! גם אני רוצה לנסות להופיע מול מיליוני מעריצים! אפשר לגמור בהופעה כזאת! עצה שלי, תתחילי כך: תנגני עם החברה, ובכל מקום שאת יכולה להשמיע למישהו איזה לחן עשי זאת, תגרמי לאנשים לזהות אותך בתור נגנית ותיצמדי לדימוי הזה, ואני בטוח כשתתחילי להופיע במקומות קטנים את בכלל לא תתרגשי! ואל תשכחי את האמרה "Just DO IT!" של נייק

salamandr

New member
הבהרה...

הכוונה שלי הייתה אם בעזרת חלומות צלולים אפשר להתגבר על דברים כמו פחד במה. אני מופיעה וזה עוזר, אבל חשבתי שכמו שטוענים שניתן לרפא מחלות פיסיות באמצעות חלומות צלולים אולי ניתן גם לעבוד על דברים נפשיים. מישהו ניסה או שמע על זה משהו?

LucidGuess

New member
כמובן ששמענו וכמובן שזה אפשרי

תיקראי את ה FAQ באתר של המכון לחקר חלומות צלולים הם כותבים שם בדיוק על זה, חלום צלול הוא מקום מצויין להתגבר בו על פחדים כמו פחד במה או פחד גבהים או פחד מעכבישים, לדוגמה את יוצרת עכביש קטנטן ונחמד שיטפס לך על היד ולאט לאט את מגדילה אותו ( באמצעות המחשבה, זה קל מאד בחלום צלול ) עד שהוא הופך לעכביש גדול שעיר ומכוער שהולך לך על היד, ככה את מתגברת על הפחד, ואני יכול לתת לך עוד אלף דוגמאות רק שאני חייב ללכת לישון היום... Lucid

למעלה