שאלה

oplll111

New member
שאלה

מהו המחיר ממוצע של דלת מעץ (חשוב : לא מ NDF) לתוך הבית כולל משקוף, וכולל התקנה וכולל הוצאת הדלת הישנה... מאיזה מחירים העניין מתחיל?? תודה רבה!!!!!

מאגר

New member
../images/Emo91.gif מחיר לדרת פנימית

מחירי דלתות פנימיות תלוי ססוג הדלת אם היא מלאה או מלאה חלקית או חלולה עם חלון או בלי חלון עם תריס איורור או הלי תריס איורור מחיר דלת רגילה כולל התקנה והתאמה נע בסדר גודל של 500 ש"ח ברוחב עד 90 ס"מ ובגובה של 210 ס"מ

יכול להיות, שאני אמא של הפריירים,

אבל מבקשת ממך, תכתוב את זה כאן, בפורום, ולא במסרים אישיים. יש חשיבות למסר, במקרה של שמירה על פרטיות, אבל אין שום צורך לספר לי על מחירי הדלת, במסר אישי. מעבר לזה, שכל הדיון על המחירים תלוי באוויר, כי ישנם הבדלים באיכות, וגם יכול להיות, שקבלנים מסיגים מחירים, שפשותי העם, כמוני לא מסוגלים. עוד פעם, אבקש ממך, לא לשלוח לי מסרים, שמקומם בפורום. זה בזבוז זמן בשבילי, ואין לי זמן מיותר. מודה לך מראש: אווה

oplll111

New member
הצעות מחיר- מישהו?

דלת בגובה של 2 מטר על 74 ס"מ דלת מעץ מלא (לא NDF) וגם לדלת מעץ מלא כלפי חוץ אבל חלולה, ללא חלונות וללא תריסים בדלת... כולל התקנה והוצאת הדלת הישנה.. -דלת כולל משקוף כמובן...

מאגר

New member
../images/Emo91.gif דלת מלאה כולל משקוף

מחיר לדלת מלא כולל משקוף ועבודה 800 שקל כולל פרזול

דלת עץ מלא עולה מעל למחיר שציינת

וזה לא כולל את פירוק הדלת הישנה ורכבת החדשה

בידי הזמנת דלתות X - חברה ידועה:

4 דלתות - 2 80/210 - 2 70/210 כלל ידיעות, התקנה וחובלה = 9778 ש"ח כלל מ.ע.מ ויש יקרים יותר...

oplll111

New member
2445 שקל לדלת???

זה יותר מרב בריח.... אולי שהיא מעוצבת בצורה לא יודע מה... זה מחיר מוגזם..

כמו שכתבתי, ישנם יקרים יותר...

הרב בריח דלת מתחת תעשיתי, בינעיי ברמה אסטטית נמוכה. אמרתי את זה כמה פעמים לחברה עצמה... הדלתות, שדיברתי עלהם : משקוף מעץ מחגוני מסיבי, הדלת עם פורניר מחגוני. לא מדובר על דלת עץ מלא(40 מ"מ עובי), אלא רק בין 2 לוחות דיקט מילוי ב:80% מעץ זולה יותר, ובחוץ פורניר. הדלתות מגיעות קומפלת, כלל ידיות, אין צורך לצבוע אותם. מרכיבים לאחר צבע. הגימור טוב, שלבנייה רחבה,... הקבלנים, שקונים דלתות, שאחר-כך צריך לצבוע, עם פיניש די גרוע, עולות כ: 800 ש"ח. איכותם נמוך בהרבה. ישנם דלתות הזזה, שנכנסים לתוך "קיר 10", זאת אומרת, אתה קונה את הדלת + את כל הנישה. יפים וטובים, אין בתכום הזזה מתחרים. מחירים מעל 3000 ש"ח.

לא יודע מאיפה הביאו לך את המחירים

האלה דלת פנדור פשוטה מעץ עם ציפוי פורניר עולה 450 ש"ח והמחיר כולל מע"מ פירזול ומשקוף... ואין צורך לצבוע את הדלת לגבי הפירוק והרכבה בעל המקצוע יצטרך לראות ולתת לך הצעה בנפרד

אני לא יודעת על בסיס מה אתה מדבר

אבל אני רשמתי מחיר של הזמנה קיימת, ששולם, וסופק. במקרה, של דלתות, שלא דורשות צביעה, אני, אישית, מעדיפה להרכיב עם מרכיב החברה, ולא עם הקבלן - כי כך האחריות כולה, של החברה. אמרתי כבר, אני לא אהבת סתם זול, כי זה יקר מדי, בסוף... בקשר לחברה, שכתבתה, הנתונים שלי אחרות...

הבחור שאל על דלת פנים

פשוטה ולא מלאה ואת כבר רצת והבאת לו דלת פלדה עם ציפוי מדוע שלא תביאי לו דלת מעוצבת ע"יי אומן ? בסך הכל דלת פנים אז.. האחד מביא לו דלת כולל משקוף ופירזול כולל פירוק דלת ומשקוף ישנים כולל תיקון טיח וצבע.. וכל זה ב500 ש"ח כשאת הדלת לבד מוכרים ב450 ש"ח כולל מע"מ ואת כבר רצה ומציעה לו דלתות מתכת עם ציפוי מעניין אותי לדעת אם גם אצלך בבית את התכנת דלתות פנים לחדרים ממתכת עם ציפוי מעוצב ? הגזמתם...

אגב.. השבוע קניתי דלת + משקוף

תוצרת פנדור עם ציפוי פורניר כולל הפירזול ומע"מ ב.. 450 ש"ח אמנם לא מעץ מלא אך נראה לי שזה די מספיק לשמש כדלת של חדר בבית

abam

New member
ואתה מאמין שבמחיר הזה הדלת מפורניר?

דלת טובה מפורניר עם משקוף עץ בוק או דומה לו עולה 1800 שקל. ב 450 זה מלמין מחוספס דומה לפורנער

מלי ש מ

New member
הבחור רוצה דלת מעץ מלא!!

נכון, יש דלתות שנראות כאילו זה פורניר, אבל זה בעצם מלמין. הייתי לא מזמן בפנדור ולא נתקלתי בשום דלת ב- 450 ש"ח. אין מה לעשות, כאשר רוצים משהו איכותי, צריך לשלם!!!!

abam

New member
מסעוד אינך יודע מה זה פורניר !!!

פורניר זה תמיד ציפוי !!!!! פורניר זו קליפת עץ בעובי 1-2 מילימטר שמדביקים על קיקט או מ.ד.ף או סיבית וזה תמיד ציפוי דלת מצופה פורניר עולה כולל משקוף לפחות 1800 שקל ומה שעולה פחות לא עשוי פורניר אלא אם הדלת גנובה.

למעלה