שאלה

almi1

New member
שאלה

היי :) שיתפתי רק כמה חברות קרובות בתגלית שאני בי.. מתוכן יש חברה אחת ש"מוכנה" לבוא איתי למסיבות נשים וכו'. כבר פעמיים יצא שתכננו לצאת יחד וזה לא יצא לפועל. אני לא מרגישה מספיק משוחררת כדי ללכת לבד. אז תהיתי האם יש כאן אנשים שהיו רוצים לחבור כשיש כזו מסיבה ולצאת יחד? אני ממש אשמח להכיר עוד אנשים כמוני :) כל העולם הזה מאוד מסקרן אותי (אני חדשה בעסק) ואין לי אף מכר כזה לדבר איתו\ה. תודה מראש

PurpleFilth

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מדי פעם מתפרסמים פה בפורום אירועים של הקהילה הביסקסואלית, כמו למשל הקופי-בי, מסי-בי ובי-מוביז. כשהם מתפרסמים את מוזמנת לשאול מי מגיע וליצור קשר. חוצמזה, בהזדמנות זו אני מזכירה לוותיקי/ןת הקהילה כמה חשוב להיות ידידותיות/ים ולהגיד שלום באירועים למי שנראה/ית בודד/ה ו/או שלא מצא/ה את המקום שלו/ה עדיין, כי גם אנחנו כאלה לפעמים.

שיר389

New member
שלום בנות

אני אמנם מגדירה את עצמי כסטרייטית לכל דבר, אך אני אוהבת "לחטוא" עם אישה מדי פעם.. תקראו לי סטייה תקראו לזה הגשמת פנטזיה מדי פעם.. אבל ככה אני. בכל מקרה מחפשת מישהי חמודה יפה אסתטית לקשר כייפי , לא מחייב . אשמח , אני פתוחה להצעות:) ושנה טובה לכולנו

PurpleFilth

New member
שלום שלום! =]

המקום המתאים למודעות היכרות הוא בלוח היכרויות. אם מתעקשות/ים לכתוב בפורום, המקום המתאים הוא בשרשור הכרויות (למטה). תודה, שנה טובה ובהצלחה =]

למעלה