שאלה.....

ofirgaon

New member
אני מניח שזה תלוי במב"ס שלך

אבל אצלנו יש מקרים שאנחנו אפילו יוצאים מהרכב רק עם הכובע בילוש. המב"ס שלנו קנה כובעים לכולם עם הנקודות שלו בכיתן ומוכר לנו אותם ב20 שקל אחד (אני לקחתי מאבא שלי)

אצלנו אומרים כל מיני דברים

לנו הביאו גם כובעים של בטחון כובים של בטחון זה של מאבטח בקוסמוס לפי דעתי ולא של מישהו במשמרת אני קניתי כובע בילוש

טל

הסבירו לך בתחנה (אל תגיד שלא כי אני שמעתי), שלבישת כובע ביטחון בזמן תפקיד כמתנדב במ"גב, זה התחזות לשוטר ואם יתפסו אותנו יכולים להפיל הכל על המ"בס שלנו (ואנחנו באמת שלא רוצים שיקרה לו כלום)

dpg

New member
עוד משהו לטל

אם אתה זוכר דיברנו בתחילה של הפורום על לבישת כובע בילוש ("הסתערות") למתנדבי נוער ומה שנאמר אז הוא שכל דבר שאתה נמצא בתפקיד בתור זיהוי של משטרה מוצרך מאוד ולבני נוער ולבוגרים זה אותו הדבר....

מה זאת אומרת?

לי אמרו שאסור לנו ללבוש, מכיוון שאנחנו מתנדים במשמר הגבול, וכל לבישת כובע בילוש ע"י הנוער ייחשב כהתחזות, ולא רק זאת - זה יפול על המ"בס שלנו

dpg

New member
וואלה

שמע כמה דברים שאני יודע אצלי... אצלי במרחב ירקון כמעט כולם יש להם כובעי בילוש אבל אני מדבר איתך שהם שמים את זה למשל במחסום וכאלה ושמע עוד משהו אני כל כך הרבה באירועים עם כובע ליד תנ"צ בר לב ממ"ר ירקון והמפכ"ל וגם ממ"ז ת"א וגם קציני אק"מ וואלה לא אמרו לי כלום שמע עדיף להיות יותר מזוהה והמב"ס שלי למשל לא אמר לי כלום

למעלה