שאלה

mask93

New member
שאלה

האם יכול להיות שיקרה לאדם משהו, טראומה, והוא לא יזכור בכלל שמשהו קרה לו? אבל לגמרי לא יזכור שום דבר? זה לא נשמע לי הגיוני אבל רק להיות בטוחה תודה

בהחלט כן.זו תופעה ידועה שמוח האדם לשם הגנתו

"משכיח" את האירוע הטראומטי מהזיכרון,ובכך מגן על נפש האדם.למשל במצבים של "הלם קרב" סובלים הנפגעים משיכחה מה היה הגורם או האירוע בו השתתפו טרם ההלם. תקישי בגוגל זיכרון הלם קרב,או תגובת המוח לטראומה וכד' אפשרויות,ותקבלי מענה נוסף לשאלתך.

mask93

New member
אוקי

תודה חיפשתי את המידע, בכל זאת יש לי הרגשה שאין מצב שזה טראומה במקרה הזה, סתם ידידות שלי גרמו לי לתהות לגבי זה אבל זה לא רציני
בכל זאת אולי אתם יודעים מה יכול לגרום לאדם לרתיעה ממגע, ז"א חיבוקים או כל מגע שלוקח יותר משניה. וגם חוסר פתיחות וחוסר הבעת רגשות

מחשבות

New member
רתיעה ממגע יכולה לנבוע כתוצאה מחוסר יכולת

לווסת תחושות וזה גם אופייני לאלה שיש להם קווים אוטיסטיים באישיותם.

mask93

New member
מה הכוונה

חוסר יכולת לווסת תחושות, אתה יכול לפרט על זה?

מחשבות

New member
בגוגל חומר רב. בכל מקרה, רוב בני

האדם מתעלמים מאי נוחות או אפילו לא חשים אי נוחות כתוצאה ממגע כלשהו. יש כאלה שזו עבורם אי נוחות גדולה, המתבטאת בצורות שונות עד כדי אלימות.

93 - עושה רושם שאת "יורה" לכל הכיוונים כדי

להבין לגבי האדם הקרוב אלייך. מתאים יותר שתציגי את המקרה שלך ביותר פרטים כגון - מי האדם לגביו את מתעניינת מבחינתך,הצגת מגוון התנהגויות שלו במצבים שונים,כיצד את נוהגת עימו ומה תגובותיו,מה הרקע האישי שלו וכד'.אז נוכל להתייחס לדקויות.תוך הבנת אישיותו,קירבתך אליו והאינטרקציה ביניכם.

למעלה