שאלה...

שאלה...

עברתי ניתוח טבעת ב 1.7.11 ומאז עדיין לא הרגשתי אפילו פעם אחת שבעה.... זה נורמלי?? אני עוצרת לפי העין.... לפעמים אחרי ארוחה יש לי כאבים בצד אז אני מניחה שאכלתי כנראה יותר מדי.. אבל האם לא צריכה להיות ממש תחושה של שובע??? אני מתוסכלת... אני סגורה על 5 כבר חודש... תור לסגירה נוספת ב 7.9 אחרה"צ... כמה סוגרים בסגירה שניה??? יש מצב ל 2 סמ"ק אם אני אבקש??? אין בכלל הגבלה לדעתי... אוכלת הכל... שותה ואוכלת ביחד... והכי מתסכל לא חשתי שובע כבר חודשיים...

טלטול116

New member
שבת שלום אנונימית

בוקר טוב ושבת שלום, אכן יכול להיות שסגירה של 5 עדיין לא מורגשת אצלך, בסוף ההודעה רשמת "שותה ואוכלת ביחד..." , לפי מה שלמדתי פה בפורום ומה שאמרו לי הרופאים אסור לשתות ולאכול ביחד , צריך להמתין. מכירה משהו שהיה מוריד את האוכל עם קולה ובשביל זה היה צריך לעשות תיקון לטבעת. בסגירה הבאה (אם את מנותחת של ד"ר אבינוח) , אכן יסגרו לך 2 סמ"ק, שיכול להיות שגם בהם לא תרגישי הגבלה , אז עוברים שלב ואחרי 3 שבועות סוגרים עוד. ואל דאגה תחושת השובע תגיע ועוד איך תגיע.... בהצלחה

זה שונה מאוד מאחד לשני

סוגרים קצת קצת עד שמגיעים להגבלה המיטבית שגם תגביל אבל גם לא תיפגע באיכות חייך אני למשל עשיתי טבעת לפני כ חמישה חודשים עדיין לא סגרתי בכלל כי אני מרגיש הגבלה מסוימת ועד כו ירדתי כ 40ק"ג ב ה צ ל ח ה

כרמית197

New member
היי

אני ואתה עברנו באותו זמן את הניתוח וירדת כבר כ40 קילו ב5.5 חודשים וזה בלי לסגור את הטבעת כל הכבוד לך..... אפשר לשאול מה התפריט שלך?????

השאלה שלי היא אם קיימת אפשרות שלעולם לא אחוש

שובע???? ואיך אני אמורה לדעת מתי להפסיק לאכול???? אני עוצרת רק לפי העין... זה נורמלי?? לעוד מישהו קרה דבר כזה??? לגבי הלשתות ולאכול ביחד..... הבנתי שאם זה לא גורם לאוכל לעלות זה בסדר... אני טועה??? גם לא ירדתי כלום חוץ מהירידה הראשונה של ה 4 ק"ג.... בשבוע הראשון... באסה...

אופירA

New member
מנהל
הבאסה מיותרת

כי כמו רוב האנשים כאן, את פיתחת ציפיות לשובע שיגיע לפני ההגבלה. אין חיה כזו. פחות מחודשיים אחרי ניתוח את לא אמורה להיות שבעה, אם לא השגת הגבלה. מצוין שאת עוצרת לפי העין, אחרת היית עולה בחזרה את מה שכבר ירדת, רוב הסיכויים. אנו לא יכולים להשוות בין מנותח טבעת אחד לשני, ובפרט לא בין גבר צעיר לאשה. חילוף החומרים שונה בין גבר לאשה, ההורמונים שונים לחלוטין והשפעתם על הגוף ותהליכי הירידה במשקל בהתאם. הרגלי האכילה שלנו לפני הניתוח שונים לחלוטין והשפעתם על הירידה במשקל דרמטית ואפילו טראגית... כלומר מאוד משמעותית. אז אין מה להשוות. תשווי בינך לבין עצמך בין סגירה אחת לשנייה. בשנייה תסגרי אצל ד"ר אבינוח 2CC גם אם לא תבקשי. תגידי שאין לך הגבלה. תדווחי מה המצב אחרי הסגירה השנייה, ונייעץ לך.

למעלה