שאלה

Art Of Madness

New member
שאלה

מישו אולי יודע מאיפה אני יכולה להוריד את הגרסה המלאה של bad??? ראיתי אותה פעם ראשונה ביום מייקל ג´קסון..... איזה מעלף....

KING OF POP

New member
בקליפ BAD מציגים אותו כנמושה

והוא מדבר חלש כמו ילד עזוב שמשחק אותה BAD. ואחרי זה שהוא צועק זה ממש לא מתאים לו והוא עושה צחוק מעצמו. גם בקליפ המלא של BLACK AND WHITE הוא עושה צחוק מעצמו שהוא שובר כל מיני דברים ועושה תנועות מגונות וקולות.

HU Man

New member
רק לדייק...

בקליפ BAD הוא משחק אותה חבר כנופיה שאיכשהוא הצליח להסתדר וללכת ללימודים וכשהוא חוזר לשכונה שלו, הוא מנסה להמנע מלהיות שוב BAD, עד שמכריחים אותו ואז מתחיל הקליפ. ב BLACK OR WHITE הוא לא סתם שובר "כל מיני דברים". תסתכל טוב מה הוא שובר
ואם כבר עושה מעצמו צחוק, אז זה לא בקליפים האלו, אלא ב"גברים בשחור 2", למרות שזה באמת מצחיק

Marty McFly

New member
ואם אתה לא יודע מה הוא שובר,

אז הוא שובר מכונית שיש עליה גרפיטי של צלב קרס ושל עוד משהו ששכחתי... (אי אפשר לראות את זה, כי איכשהו צינזרו את זה בVH1) לא ראיתי גברים בשחור!! אני מת לראות את זה כבר! איך הוא עושה צחוק מעצמו?? ולזה אתה קורא תנועות מגונות??? שהוא שם את היד שלו על "המפשעה" (במילים יפות)?! עד לאן העולם שלנו מדרדר שדבר כזה נחשב מגונה?!? אני יודע שזו אחת הסיבות שהחליטו לצנזר את הקליפ - אבל אלה הם האנשים הזקנים האולד-פאשיין שכל דבר קטן ישר הם מצנזרים!! אז אני מצטער, אני לא חושב שזה תנועה מגונה... שבריטני ספירס מעבירה את היד שלה על הגוף שלה מלמעלה למטה זה מגונה?? טוב אין לי מה לכתוב יותר

AS2000

New member
כן יש לי

המספר רשום בפרטים האישיים שלי אבל אני ארשום אותו פה בכל מקרה : 164960527

AS2000

New member
הידעתם...

שזמרת הרוק המפורסמת שריל קרואו הייתה פעם זמרת רקע בסיבוב ההופעות "רע" של מייקל היא שרה איתו ביחד את i just can´t stop loving you בהופעות !!!!! ראיתי את זה הרגע בערוץ VH1 !

NoodleIsCute

New member
כן...

זה כבר היה מליון פעם הדבר הזה וגם היה לי את אחת ההופעות שלהם במחשב (הקטע שלהם)

HU Man

New member
אני אתעלם...

ואניח שלא התכוונת להגיב להודעה שלי אלא לזו שמעלי... למה אתה לא משרשר נכון?

Marty McFly

New member
../images/Emo8.gif

אני משרשר נכון!!
עשיתי את ההודעה כהמשך להודעה שלך... (בקטע של מה שהוא שובר...)

למעלה