שאלה,

Silly Wisdom

New member
שאלה,

הייתם מורידים שידוך על שגיאות כתיב? אותיות אית"ן? וכאלה.... לי זה ממש מפריע, ואני מתלבטת...

קליט

New member
זה גם נתון ש

משקללים אותו ביחד עם שאר הנתונים, ומחליטים . מצחיק להוריד רק בשביל זה .

עזבי כן או לא

‏ איך בכלל חשבת לראות את זה, כאילו בסוף הדייט את אומרת לו, חכה שניה בוא תכתוב לי איזה מונולוג...יודעת מה איצורך בהתלבטות, הוא כבר יוריד אותך....

ובכז

את קוראת לזה שידוך....נו נו....ועכשיו לשאלה "מה אנחנו היינו עושים" אם זה דבר שמפריע לך אז מזה משנה דעתינו...

Silly Wisdom

New member
סתם

מתעניינת... מייצרת דיון! אתה רוצה להרביץ לי?
(פה היה אמור להכתב משהו שלא מתאים לפורום). אני קוראת לזה שידוך כי זה דרך אתר של שידוכים. אחרי שהתייאשתי משדכניות אני מרשה לעצמי.

חח..מצחיקולה...

‏ כולה יום יומיים בשידוכים וכבר הייאשת?ועכשיו רק את מרשה לעצמך....רגע, ולפני שהייאשת מה הרשית לעצמך?....בקיצור, שקשר תלוי בהתכתבות אז זה במת מפריע לגרום לקשר כי באיזשו מקום זה יוצר קונפליקט להתחבר כי הכל שם...בכתיבה...אבל אם מדובר שתכירי אותו במציאות ותתחברי אליו ואחרי זה תגלי שיש אצלו אי אילו *שגיעות אז לוניראלי שזה יפריע בכלל.....

Silly Wisdom

New member
חחחח

יום יומיים. היום (יותר נכון עוד שבוע בעזרת ה') אני בת 24. והתחלתי בגיל 18 וחצי.... עם הפסקות מרובות... אבל עדיין. סתם ככה- יש לי כל מיני דברים- שגרמו לי לאבד אמון במערכת.

ברור !

לי זה מאוד מפריע לא משנה כמה הוא יהיה צדיק,מוכשר,מתוק,יפה וירא שמיים ...שגיאות כתיב זה כלכך מוריד....וסתם ככה לדעתי בחור עם שגיאות זה בחור כסיל!!אדרבא בחור ישיבה שהוא כל היום בספרים ואמור לדבר בשפה ספרותית. עשי את השיקולים את שלי אמרתי :) בהצלוחה .

קליט

New member
‏*בהצלחה

זה ממש צורם מה שכתבת . אני יכול להבין את ההרגשה . . אבל בגלל זה להוריד הצעה מצוינת ??? . . .

maccabist 1

New member
קליט, זה כבר לא מצויינת אם הוא שוגה.

שמע, אדם שזה מפריע לו אין מה להוזיז אותו מזה. זה מוריד הרבה במשיכה בין בני הזוג.

קליט

New member
אם הוא שוגה קצת אז בודאי שאפשר וכדאי להתגמש

יתכן שהיא תתרגל לרעיון . -שתנסה- . היא יכולה לברר -מה הסיבה לליקוי הזה, יתכן וזה ירגיע אותה

maccabist 1

New member
אני אישית לא הצלחתי להתרגל

זה הציק לי בכל הודעה שראיתי,ופשוט הרגשתי שיש לי עסק עם `טיפשה` או `בורה`. אבל בהחלט יש מצב שאנשים אחרים יכולים להתרגל ולהחליק את זה. כ"א ואופיו הוא או ואופיה היא.

קליט

New member
לי קשה להבין את זה כי

הכרתי בחורה מקסימה מושלמת ומוכשרת שהיתה לה שגיאות כתיב בצורה קלה . ואני מכיר את דוד שלי שיש לו "שגיעוט קטיו" לא קלות שיש לב זהב והוא איש מקסים !!! . מחילה זה נראה לי בעיה ב"עין טובה" . . או רגישות מופרזת . .

maccabist 1

New member
אם זה לא מורגש ומשהו קל כמו..

'עם'/'אם' או יודי"ם מיותרים אז יש מצב שאדלג על זה. אך מישהי שכותבת 'להחלית' או 'להטחטן' זה גורם לרגשות קשים. ובהחלט יכול להיות שיהיה לה לב זהב אך ראש נורמלי לרמה שלי פחות או יותר לא בטוח שיהיה, וגם זה צריך להיות, לא?!

קליט

New member
לאו דווקה

היא שוה בדיקה . ואתה תתרגל לזה עד שזה יראה לך הכי חמוד בעולם ם

למעלה