שאלה

שאלה

זה נורמלי להרגיש רעב מוגבר, סימני היפו לאחר אכילת דברים עם סוכר כמו דבש, ריבה, קורנפלקס סוכרי, כולל פירות כמו תפוח שנחשבים עם ערך גליקמי נמוך למישהו שלא סכרתי? פירות אוכלת על קיבה ריקה, בדר"כ בבוקר. גם לאחר קפה מרגישה כך, וקפה גורם לי לרעד, דופק מהיר, סחרחורת וכאבי ראש, למרות ששמה רק חצי כפית! וגם קקאו וקולה. אם מישהו נמנע ממוצרי חלב (בגלל אלרגיה), טחינה גולמית, כרוב\ברוקולי\מצליבים, וגם סויה יהיה לו חוסר בסידן? פשטידה מעדשים אדומות עם ביצים, ירקות שונים ובטטה, קמח יכול להחליף בשר?

פצית219

New member
תשובות

1. לא הכי נורמלי 2. רעד ודופק מהיר בעקבות צריכת קפאין זה כן סביר 3. אם את נמנעת גם ממוצרי חלב וגם מטחינה ושות' כדאי לקחת תוסף 4. עדשים וביצים יכולות להחליף בשר 5. לגבי הטונה לא הבנתי את השאלה, עדיף מאיזו בחינה?

תודה!

הכוונה מהעדיף מבחינה בריאותית (לא התכוונתי מה עדיף מוסרית)? בטונה יש פרופיל חומצות אמינו טוב יותר, אבל בלל שזה שימורים בפחית אולי עדיף עדשים..

פחית שימורים זה לא נורא כל כך

במיוחד בטונה, שם לא מוסיפים צבעים וסוכר.

זה סוג אחר

הקפוא זה טונה אדומה- קניתי פעם וזרקתי!! לא אוהבת את הטעם. הטונה מפחית עוד יחסית נסבלת. לא אוהבת דגים בגלל הריח והמראה.

יש שני סוגים קפואים. ולכל אחד יש שם אחר

נראה לי שלבהיר קוראים פילה טונה ולכהה קוראים סטייק טונה. אבל אני לא לגמרי בטוח שאני מדייק בשמות. אישית אני אהבתי את הכהה.

למעלה