שאלה

קריןעדי

New member
שאלה

היי בנות, מה שלומכן ? יש לי שאלה...מאז שאני כבר לא בדיכוי אני מקבלת מחזור באופן סדיר... תזכורת קצרה, אני לא בדיכוי בגלל תופעות לוואי שהיו יותר קשות מכאבי האנדו'... לפני כמה ימים קיבלתי מחזר. היו לי התכווצויות שבחיים לא היו לי חוץ מצירי לידה ! היה סיוט ! ומה שהכי מדאיג אותי זה שכמעט ולא היה לי דימום. מצב כזה אף פעם לא קרה לי בעבר. מה זה יכול להיות ? כל פעם משהו אחר...נמאס לי ! שבת שלום

דסי31

New member
היי

אני לא רוצה להשוות כי אולי זה לא בדיוק אותו הדבר, אבל אחרי שעברתי גרידה טיפולית היה לי שני מחזורים כאלה עם כאבים מטורפים (אבל ״רגילים״ של אנדו), ולא היה דימום בכלל, אולי רק ביום הראשון קצת בניגוב. כעיקרון אני לא מומחית גדולה לאנדו אז אני לא יודעת על מה זה יכול להעיד (כשזה קרה לי לא הייתי מטופלת אצל רופא שמבין באנדו) אבל אצלי התייחסו לזה כאל מחזור לכל דבר בלי להתרגש מידי. מאוד תלוי מה המצב שלך בלי קשר, את מטופלת פוריות? את במעקב אצל מרפאת אנדו? הכי כדאי להתייעץ עם רופא מטפל, ואולי הוא יבדוק לך רמות הורמונים כדי לראות באיזה שלב של המחזור את נמצאת. שיהיה בהצלחה בכל מקרה!

אורטל262

New member
היי

כשאצלי התחיל כל הבלגאן הזה הייתי עם נובה רינג שזה כמו גלולות והמחזורים היו ממש חזקים אבל כמעט ולא היה לי דימום רק הכתמות,‏ כששאלתי את הרופא בבבית חולים על זה הסבירו לי שזה אחת מהתופעות של הדימום הפנימי בגלל האנדו.‏ תתייעצי עם הרופא אולי כדאי לשנות סוג של גלולות או לחזור לדיכוי ‏.‏ תרגישי טוב!‏

למעלה