#אין צורך שתהפכי את העולם
תשבי ותבררי ולהיכן שתגיעי - תגיעי . הרבה שידוכים יורדים בפגישה הראשונה . . #אם יש לך אחות נשואה אז את יכולה להציג את עצמך כאילו שאת אחות/דודה הנשואה שלך - זה נשמע עדיף שאחות נשואה תברר, כי א) זה נשמע קצת מוזר שאין לך מישהיא שתעזור לך, ב)הבירורים שלך אצל החבר שלו בזמן שאת מזדהה בשמך יכול לחשוף את הדרישות שלך ואז הבחור ידע איך להציג אותה, ג)זה לא נעים שאת מבררת על עצמך, #יש אנשים ששואלים את המברר ; עם מי אני מדבר ? . . . #זה נשמע מכובד ואמין יותר שאת מציגה את עצמך, #ושהמבררת היא אישה בוגרת יותר ששומעים שהיא יודעת לשאול . #את שואלת כך ; רציתי לשאול בבקשה, *עם מי אני מדברת ? . . . *מאיפה אתה מכיר את איתמר ביטון ? . . . =הוא יושן איתי באותו חדר . *מה אתה יכול לספר עליו ? . . . =יש לו לב טוב . *במה זה מתבטא ? . . . *מה שמת לב על איתמר בתור חבר חדר ? . . . *יש לו רשיון/מקצוע ? . . . =את השאלה הזאת את שואלת כדי לבלבל את החבר לגבי הדרישה שלך שיהיה בן תורה אמיתי (נגיד) . *איך הוא בלימוד ? . . . *איזה תכונה הכי בולטת אצלו ? . . . *לכל אדם יש חסרונות - מה החסרונות שלו ? . . . (=אין לו חסרונות !

*איזה בחורה מתאימה לו ? . . . *מה הדיעות שלו ? . . . *אתה יכול להביא לי עוד מישהוא שמכיר אותו טוב ? . . . =כך קבלת מקור מידע אמין יותר - שלא קבלת מהשדכנית ! . . בהצלחה !