שאלה..

2ת Wל ר2

New member
שאלה..

משלומכם? ועכשיו- אם לבחורה אין מי שיברר לה על בחור, זה מקובל שהיא עצמה תתקשר לחברים/לר"מ? ובכלל- איך אדע אילו שאלות לשאול??

תשמעי לי. אל תבררי...

כבר שמענו על בחורים שאמרו עליהם שהם "השפיץ של עטרת" ויצאו נבלות... תצאי עם הבחור. אפשר לדעת כמעט הכל בשיחה ישירה. וזה בהחלט מקובל שאת בעצמך תתקשרי.

2ת Wל ר2

New member
אממ אני חושבת שהבירורים נועדו

כדי שיהיה קצת רקע. גם שיחה ישירה וגם בירורים..

בועz

New member
תעשה הכל בשביל להשיג את הפרטים המתאימים

שתיהיה בדרך לא דרך

2ת Wל ר2

New member
השאלה אם זה מקובל שהבחורה תדבר איתם..

ובמחשבה שניה- מי אמר שהם ידעו שזו הבחורה?

בועz

New member
לא יודעים

שמעתי פעם שבחורה רצתה לברר על בחור אז היא התקשרה ואמרה שהיא מבררת בשביל חברה שלה..

אל תוותרי על בירורים!

שאלי על דברים שחשובים לך!תחפרי בשאלות(בד"כ גברים הם עם דוגרי ככה שלא קשה להוציא) אם אין מי שיברר תבררי בעצמך!זה החיים שלך ואל תמכרי אותם בגלל עצלות/בושה!

2ת Wל ר2

New member
תודה מיסטר!! ../images/Emo13.gif

מה? פשוט לשאול ה-כל? גם דברים לא הכי הכי חשובים? ושוב- תודה!

2ת Wל ר2

New member
../images/Emo13.gif צודקת בהחלט!!

רק-- איך מנסחים את השאלות? זה דיי מסובך.. צריך ממש לאחוז ראש ולחשוב טוב... ה' יעזור!

קליט

New member
#אין צורך שתהפכי את העולם

תשבי ותבררי ולהיכן שתגיעי - תגיעי . הרבה שידוכים יורדים בפגישה הראשונה . . #אם יש לך אחות נשואה אז את יכולה להציג את עצמך כאילו שאת אחות/דודה הנשואה שלך - זה נשמע עדיף שאחות נשואה תברר, כי א) זה נשמע קצת מוזר שאין לך מישהיא שתעזור לך, ב)הבירורים שלך אצל החבר שלו בזמן שאת מזדהה בשמך יכול לחשוף את הדרישות שלך ואז הבחור ידע איך להציג אותה, ג)זה לא נעים שאת מבררת על עצמך, #יש אנשים ששואלים את המברר ; עם מי אני מדבר ? . . . #זה נשמע מכובד ואמין יותר שאת מציגה את עצמך, #ושהמבררת היא אישה בוגרת יותר ששומעים שהיא יודעת לשאול . #את שואלת כך ; רציתי לשאול בבקשה, *עם מי אני מדברת ? . . . *מאיפה אתה מכיר את איתמר ביטון ? . . . =הוא יושן איתי באותו חדר . *מה אתה יכול לספר עליו ? . . . =יש לו לב טוב . *במה זה מתבטא ? . . . *מה שמת לב על איתמר בתור חבר חדר ? . . . *יש לו רשיון/מקצוע ? . . . =את השאלה הזאת את שואלת כדי לבלבל את החבר לגבי הדרישה שלך שיהיה בן תורה אמיתי (נגיד) . *איך הוא בלימוד ? . . . *איזה תכונה הכי בולטת אצלו ? . . . *לכל אדם יש חסרונות - מה החסרונות שלו ? . . . (=אין לו חסרונות ! :) *איזה בחורה מתאימה לו ? . . . *מה הדיעות שלו ? . . . *אתה יכול להביא לי עוד מישהוא שמכיר אותו טוב ? . . . =כך קבלת מקור מידע אמין יותר - שלא קבלת מהשדכנית ! . . בהצלחה !

2ת Wל ר2

New member
../images/Emo45.gif וואו!!! תודההההההה

אתה צודק בהחלט בקטע של ה"אחות גדולה" העניין הוא שאחיותי לא מכירות את הסגנון שלי בדיוק ולכן אבקש ממנה לברר כשאני לידה והשיחה תהיה על ספיקר (זה לא הזוי, נכון?) וכך אוכל לנתב את השאלות.. על הדוגמאות לשאלות- אין לי מילים!! פשוט תודה גדולה!!!!!

קליט

New member
מה זה ספיקר ?

תני שאלות לאחותך, תסבירי לה מה את מחפשת - והיא תשאל ברצון . עדיף מישהיא שיודעת לחקור ולחפור . את צריכה גם להביא בחשבון שיעבירו לאיתמר . . דו"ח על השאלות שאת/אחותך שאלה . . . אז תצטרכו להתנהג בנימוס

2ת Wל ר2

New member
צודק, צודק.. אהבתי ת'איתמר... חחח ../images/Emo6.gif

העניין הוא שאני לא סומכת על אחותי כי היא לא מכירה את הסגנון שאני מחפשת אבל אם אבקש ממנה תשובות מפורטות, בדיוק מה שאמר, זה יכול להיות טוב.. תודה!!

קליט

New member
:)

ספיקר זה כנראה רמקול ? . . זה אפשרי, אבל שלא ישמעו איך שאת לוחשת לאחותך . .

2ת Wל ר2

New member
אה כן.. שכחתי.. ספיקר זה רמקול

ו.. תכננתי לכתוב לה על דף אבל שםאנילא אמר שזו הונאה..

למעלה