שאלה

butterfly white

New member
שאלה

שלום, חשבתי לעשות תעודת הדרכה (לימודי תעודה) על מנת שאוכל לעבוד במועדוניות רווחה (יסודי) בצורה רצינית יותר, עם משכורת טובה יותר ולא מינימום וכמובן גם בשביל הידע. איפה אפשר לעשות תעודת הדרכה? הדבר היחיד שמצאתי בגוגל היה במכללת ורצברגר אבל זה לא כ"כ נראה נותן ידע בשביל העבודה הזאת אלא יותר אומנותי וגם לא יודעת אם זה כ"כ מוכר ע"י העיריות. ולכן אני צריכה את עזרתכם איפה אפשר ללמוד את זה? תודה מראש!

עבודה במועדוניות רווחה מועדוניות רווחה הם מועדוניות אשר מיועדות לילדים ממשפחות מצוקה ולהוות בשבילם בית חם בשעות אחר הצהריים. לדעתי אתה יכול לעסוק בכך מכיוונים שונים- אתה יכול ללמוד לימודי הדרכת קבוצות או לעשות קורסי הדרכה מטעם לימודי חוץ של אוניברסיטאות 0יש קורסי הדרכה מגוונים שם אשר יתנו לך כלים אמנותיים ועוד שיעזרו לך במגע עם הילדים).

butterfly white

New member
ראשית כל,

אני בת. ודבר שני רציתי לדעת איפה בדיוק אפשר ללמוד את זה? אם תוכל לתת לי בבקשה שמות של מקומות (לא באיזור הצפון/דרום) שהעיריות מחשיבות את זה. ואם אתה יודע כמה זמן לימוד זה זה יעזור לי. ורציתי לשאול אם יש נושאים שמתאימים לעבודה כאם בית ולא כמדריכה ולהפך.

butterfly white

New member
לעופר

אפשר עזרה בשמות של המקומות איפה אפשר ללמוד תעודת הדרכה? זה ממש דחוף לי אני רוצה להתחיל לברר על זה וללמוד את זה בזמן הכי קרוב שיש.

למעלה